کد خبر: 3719668
تاریخ انتشار : ۱۲ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۸
پرآذران تشریح کرد:

برگزاری مراسم جزءخوانی و تفسیر قرآن در موسسه قرآن‌و‌عترت ساوه

گروه فعالیت‌‌های قرآنی - مدیرموسسه قرآن‌و‌عترت حضرت صاحب‌الزمان(عج) ساوه گفت: در طول ماه مبارک رمضان برنامه‌های قرآنی از قبیل جزء‌خوانی و تفسیر قرآن، محفل انس با قرآن و برنامه وداع با این ماه عزیز در نظر گرفته شده است.

برگزاری مراسم جزءخوانی و تفسیر قرآن در موسسه قرآن‌و‌عترت ساوه

معصومه پرآذران، مدیرموسسه قرآن‌و‌عترت حضرت صاحب‌الزمان(عج) ساوه، در گفت‌و‌گو با ایکنا از استان مرکزی اظهار کرد: مراسم جزء‌خوانی به همراه تفسیر موضوعی قرآن کریم توسط حافظان و مفسرین از ساعت 10 الی 12 در شعبه باهنر این مرکز قرآنی برگزار می‌شود.
وی ادامه داد: از دیگر برنامه‌های قرآنی این مرکز می‌توان به تفسیر سوره قصص اشاره کرد که از ابتدای ماه مبارک رمضان آغاز شده است و همچنان ادامه دارد.
پرآذران افزود: برنامه وداع با ماه مبارک رمضان از دیگر برنامه‌هایی است که در 23 خرداد(28 رمضان) در مکان دارالتحفیظ ساوه برگزار خواهد شد.
انتهای پیام

captcha