کد خبر: 3721979
تاریخ انتشار : ۲۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۴۶
خادمی مطرح کرد:

ترکیب آسیب‌های اجتماعی؛ معضل حاشیه‌‌نشین‌ها

گروه اجتماعی ـ استاندار لرستان وجود ترکیبی از آسیب‌های اجتماعی را چالش مناطق حاشیه‌ای ذکر کرد و گفت: توجه به مشکلات فراروی مناطق حاشیه‌ای، اولویت اصلی دولت است.

ترکیب آسیب‌های اجتماعی؛ معضل حاشیه‌‌نشین‌ها

 

به گزارش ایکنا از لرستان، سیدموسی خادمی، استاندار لرستان، امروز دوشنبه، ۲۱ خرداد در جلسه مشترک ستاد مدیریت و ساماندهی آسیب‌های اجتماعی و کارگروه تخصصی ارتقاء اجتماعی، فرهنگی و سلامت مناطق حاشیه‌نشین لرستان که در محل استانداری این استان برگزار شد، با بیان این‌که در همه استان‌ها مشکل بیکاری وجود دارد، اظهار کرد: در برخی استان‌ها و جاهای خاصی مثل مناطق حاشیه‌نشین ترکیب جدی معضلات اجتماعی، بیکاری و آسیب‌های اجتماعی وجود دارد.
وی با بیان این مطلب که در برنامه دولت توجه خوبی به مناطق حاشیه‌ای شده است، از فعالیت‌ها و گزارشات سپاه در این مناطق تقدیر کرد و گفت: در حالی‌که انجام برخی فعالیت‌ها در مناطق محروم و حاشیه‌ای از وظایف ذاتی سپاه نیست اما این قشر با روحیه جهادی و بسیجی فعال هستند.
خادمی ضمن ابراز رضایت از حرکت خوبی در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی در مناطق حاشیه‌نشین استان آغاز شده است، اضافه کرد: برنامه‌ریزی برای رفع مشکل اشتعال مدنظر و اولویت فعالیت دفاتر تسهیل‌گری و توسعه محلی باشد.
استاندار لرستان پرداختن به همه زوایای معضلات و مشکلات مناطق فرسوده و حاشیه‎ای را از دیگر محورهای فعالیت‌ دستگاه‌ها و دفاتر تسهیل‌گری و توسعه محلی برشمرد و گفت: در جلسات استانداری مقدور و ممکن نیست، دستگاه‎ها باید در جلسات داخلی این موضوعات را بررسی کرده و خروجی آن‎ها را در جلسه استانداری ارائه دهند.
وی به پیچبدگی کار در در بافت‌های فرسوده اشاره و با ذکر این مطلب که می‌بایست در این مناطق تمام جنبه‌ها را در نظر گرفت، خاطرنشان کرد: در این جلسات نمی‌توان تمام موارد را بررسی کرد لذا نیازمند ورود سمن‌ها هستیم و در صورت نیاز مجوز‌های لازم برای آنان صادر می‌شود.
خادمی برنامه اصلی تدبیر و امید در سال‌جاری را توجه به مناطق حاشیه‌ای برشمرد واظهارکرد: از جنبه‌های مختلف مانند طرح پاک‌سازی، طرح کلید به کلید و وام‌های خوداشتغالی، به مناطق حاشیه‌ای کمک شود.

انتهای پیام

captcha