
مسلم رضاییپور، معاون بهرهوری اقتصادی ادارهکل اوقاف و امور خیریه لرستان در گفتوگو با ایکنا از لرستان، گفت : براساس تدابیر نماینده معظم ولیفقیه و ریاست سازمان اوقاف و امور خیریه و تاکید مدیرکل اوقاف لرستان مبنیبر ایجاد امکانات رفاهی برای خدمترسانی به زائران بقاع متبرکه، باتوجه به حجم بالای زائران آستان مقدس امامزاده محمدبن حسن(ع) شهرستان الیگودرز علیرغم بُعد مسافت و مشکلات جاده دسترسی، احداث زائرسرای این بقعه متبرکه در دستور کار اوقاف قرار گرفت و عملیات اجرایی فاز اول این پروژه عملیاتی شد .
وی افزود: درفاز اول این پروژه تعداد 12 باب اتاق در دو طبقه در نظر گرفته شده که با پیگیری مستمر همکاران اداره اجرایی شهرستان الیگودرز، این پروژه با 50 درصد پیشرفت فیزیکی درحال اجرا است.
رضاییپور گفت: آمادهسازی تعداد 20 چشمه سرویس بهداشتی و 10 چشمه حمام جدید در مجاورت بقعه متبرکه، علاوهبر سرویسهای بهداشتی قدیمی ضلع جنوبی، ازجمله فعالیتهای عمرانی انجام گرفته در این مکان مقدس است.
معاون بهرهوری اقتصادی ادارهکل اوقاف و امور خیریه لرستان افزود: باتوجه به حضور زائران این بقعه متبرکه از اقصینقاط کشور و حتی برخی کشورهای خارجی همسایه، ظرفیتهای زیادی برای خدمترسانی وجود داشته که اجرای طرح هادی و تبدیل به روستای هدف گردشگری، همت همه دستگاههای اجرایی مرتبط را میطلبد
اتمام فاز اول پروژه محوطهسازی و حصارکشی امامزاده ابوالوفا(ع )
رضاییپور همچنین از اتمام فاز اول پروژه محوطهسازی و حصارکشی امامزاده ابوالوفا(ع ) شهرستان کوهدشت خبرداد و گفت: فاز اول پروژه محوطهسازی و حصارکشی آستان مقدس امامزاده ابوالوفا(ع ) کوهدشت به اتمام رسید.
وی افزود: هدف از اجرای فاز اول این پروژه محصور نمودن ضلع غربی، محوطهسازی و ساماندهی قبور این قسمت از بقعه متبرکه امامزاده ابوالوفا(ع) بوده که با اتمام این پروژه، فضایی به مساحت بیشاز 500 مترمربع بهعنوان محوطه و بهصورت سنگفرش به فضای صحن این مکان متبرکه اضافه شد.
رضاییپور ادامه داد: در ضلع غربی این بقعه متبرکه دو دسترسی سواره و پیاده، پیشبینی شده تا هنگامیکه طرح هادی روستایی امامزاده ابوالوفا(ع) دراین ضلع عملیاتی شد، مشکلی برای تردد زائران به محوطه بقعه متبرکه نداشته باشد.
معاون بهرهوری اقتصادی ادارهکل اوقاف و امور خیریه لرستان افزود: فاز دوم اجرای پروژه حصارکشی و محوطهسازی این بقعه متبرکه در ضلع جنوبی بوده که در آیندهای نزدیک و بعد از تامین اعتبار عملیاتی خواهد شد.
انتهای پیام