کد خبر: 3726030
تاریخ انتشار : ۰۶ تير ۱۳۹۷ - ۱۷:۳۶

اعلام زمان تعیین سطح برای بازماندگان دوره آموزش تخصصی قرائت

گروه فعالیت‌های قرآنی ـ بانوان بازمانده از تعیین سطح دوره آموزش تخصصی قرائت خانه قرآن منطقه 7، می‌توانند 13 تیرماه به این مرکز مراجعه کنند.

اعلام زمان تعیین سطح برای بازماندگان دوره آموزش تخصصی قرائت

به گزارش ایکنا؛ بازماندگان تعیین سطح و تست از بانوان علاقه‌مند به دوره آموزشی تخصصی قرائت قرآن خانه قرآن منطقه 7 تهران می‌توانند چهارشنبه آینده، 13 تیرماه به این مرکز مراجعه کنند.
این دوره در رشته صوت و لحن در دو رشته ترتیل‌خوانی و تحقیق‌خوانی با تدریس راضیه جمالی، مدرس، داور بین‌المللی کشورمان، چهارشنبه‌ها به ترتیب از ساعت ۹ تا ۱۰:۳۰ و از ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۲ تشکیل می‌شود که نخستین جلسه آن امروز، ششم تیرماه است.
بانوان می‌توانند برای شرکت در این دوره به خانه قرآن منطقه ۷ واقع در انتهای خیابان شهید مطهری، نرسیده به خیابان شریعتی، داخل بوستان شهید آوینی مراجعه کنند. همچنین علاقه‌مندان برای دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره‌های ۸۸۴۲۴۴۲۲-۸۸۴۱۳۵۱۱ تماس بگیرند.
انتهای پیام

خبرنگار:
سمیرا باباجهد انصاری
captcha