سید علی مرعشی، رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر در گفتوگو با ایکنا؛ با اشاره به اینکه 50 تن داروهای مورد نیاز زائران حج تمتع ایران به دبی ارسال شده و پنج روز تا یک هفته طول میکشد که به جده برسد، گفت: مسئولان ایرانی در جده در حال پیگیری دریافت این داروها هستند.
وی اعلام کرد: تلاش داریم در حج امسال از نسخه الکترونیکی استفاده کنیم. بر اساس این طرح دیگر در درمانگاهها لازم نیست نسخه کاغذی به زائران ارائه شود تا داروهای خود را دریافت کنند، بلکه اگر اینترنت هتلها مشکلی نداشته باشد برنامه جامعی را اجرا میکنیم تا پزشک به صورت الکترونیکی بیمار را پذیرش و نسخه نیز به صورت الکترونیک تهیه شود تا زائران به راحتی بتوانند داروهای خود را دریافت کنند.
150 تا 160 نفر استطاعت جسمانی برای حج نداشتند
مرعشی از پایان معاینات پزشکی زائران حج تمتع و تعیین استطاعت جسمانی زائران خبر داد و گفت: البته دو کاروان هفته گذشته اعلام شد که هنوز معاینات آنها انجام نشده است و از 85 هزار زائر استطاعت جسمانی 150 تا 160 نفر تأیید نشده و از سفر بازماندهاند.
وی در بیان وضعیت آماری کاروانهای امسال اظهار کرد: 20 درصد زائران حج تمتع امسال بیماری دیابت دارند؛ همچنین امسال هزار و 500 زائر بالای 80 سال داریم و تعداد زائران خانم هم کمی بیش از زائران آقا است.
مرعشی در پایان گفت: با توجه به اینکه زائران ایرانی شش روز در مدینه خواهند بود، در این شهر خدمات تخصصی را از بیمارستانهای سعودی دریافت میکنیم به همین دلیل بیمارستان خودمان در مدینه را جمع کردهایم و سه پلیکلینیک ایرانی 24 ساعته به زائران ارائه خدمات میکنند و چنانچه نیاز به آزمایشگاه و خدمات تخصصیتر از جمله بستری شدن حتی بستری موقت وجود داشته باشد، از بیمارستانهای سعودی دریافت خدمات میکنیم.
انتهای پیام