کد خبر: 3726619
تاریخ انتشار : ۱۰ تير ۱۳۹۷ - ۰۰:۲۵

بی‌تفاوتی فرد برابر جامعه؛ دلیل اصلی افزایش آسیب‌های اجتماعی

گروه اجتماعی - دبیر شورای مبارزه با موادمخدر استان کردستان با اشاره به رشد روز افزون آسیب‌های اجتماعی افزود: بی تفاوتی فرد در برابر جامعه بزرگترین آسیب و از عوامل اصلی افزایش آسیب‌های اجتماعی است.

بی‌تفاوتی در برابر جامعه دلیل اصلی افزایش آسیب‌های اجتماعی است

به گزارش ایکنا از کردستان، سلیم کریمی، دبیر شورای مبارزه با موادمخدر استان کردستان در همایش پیشگیری از اعتیاد که با حضور مسئولان و با هدف آگاه سازی در خصوص پیشگیری از اعتیاد دیروز، 9 تیرماه در سقز برگزار شد، اظهار کرد: ایران در صف اول مبارزه با مواد مخدر بین کشورهای جهان قرار دارد .
وی با اشاره به رشد روز افزون آسیب‌های اجتماعی افزود: بی تفاوتی فرد در برابر جامعه بزرگترین آسیب و از عوامل اصلی افزایش آسیب‌های اجتماعی است.
دبیر شورای مبارزه با موادمخدر استان کردستان با اشاره به اینکه غول اعتیاد با تلاش اجتماع از صحنه خارج می‌شود، عنوان کرد: از مهمترین وظایف سازمان‌ها و کمپ‌های حوزه اعتیاد کمک به بهبود بیماران معتاد است.
سرپرست فرمانداری سقز هم در ادامه بیان کرد: تلاش کمپ‌ها در راستای بازپروری معتادان به عنوان یک بیمار در جامعه ارزشمند است .
کامیل کریمیان، همت سازمان‌های مردم نهاد در حوزه اعتیاد در راستای پیشگیری و آموزش را بسیار مهم دانست و گفت: اعتیاد در سه مرحله پیشگیری و آموزش، درمان و مبارزه در سطح شهرستان سقز پیگیری می‌شود.
وی امر پیشگیری را در راستای کاهش آسیب اعتیاد، مقدم بر هر کار دیگری دانست و گفت: در این راستا باید تمام اقشار مختلف جامعه به کمک ما بیایند.
صلاح الدین صوفی، روانشناس نیز در ادامه بیان کرد: بر اساس تحقیقات علمی، سیگار دروازه ورود به مصرف مواد مخدر است .
وی با اشاره به اینکه خطر اعتیاد در کمین همه افراد است، یادآور شد: اعتیاد، سن و جنسیت نمی‌شناسد و کمبود محبت و محبت زیاد در خانواده نیز هر دو در زمینه اعتیاد آسیب زا هستند .
یادآور می شود؛ در پایان این همایش از تعدادی فعالان اجتماعی این عرصه و بهبودیافتگان تجلیل شد.
انتهای پیام

captcha