کد خبر: 3726632
تاریخ انتشار : ۱۰ تير ۱۳۹۷ - ۰۸:۲۹

۱۰۵ روحانی در روستاهای سمنان مستقر هستند

گروه اجتماعی- مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان بابیان اینکه سه هزار و ۸۹۰ مبلغ در روستاهای سراسر کشور مستقر هستند، گفت: از این میزان 105 مبلغ در روستاهای استان سمنان انجام‌وظیفه می‌کنند.

به گزارش ایکنا از سمنان به نقل از روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان سمنان، حجت‌الاسلام علی شکری، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان  عصر روز گذشته 9 تیر در دیدار  کارکنان اداره کل تبلیغات اسلامی استان سمنان با نماینده ولی‌فقیه ، با بیان اینکه در کشور سه هزار و ۸۹۰ نفر روحانی مستقر وجود دارد که ۱۰۵ نفر ازاین‌بین در استان هستند، اظهارکرد: مهم‌ترین رسالت روحانیون مستقر اقامه نماز جماعت است و در بسیاری نقاط استان سه وعده نماز جماعت با حضور پرشور مردم برگزار می‌شود.

وی افزود: برگزاری مراسم ویژه ایامی مانند وفات‌ها، شهادت‌ها، مناسبت‌های مذهبی، موالید و.. . از دیگر وظایف روحانیون است که در آن نسبت به ترویج شعائر دینی اهتمام می‌ورزند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان با بیان اینکه پاسداشت مناسبت‌های ملی و انقلابی مانند سالگرد امام خمینی(ره)، هفتم تیرماه، دفاع مقدس، روز قدس، ۲۲بهمن و.. . در کنار حضور در مراکز آموزشی و مدارس روستایی در بحث اقامه نماز جماعت در مدارس، مشاوره و اجرای گفتمان‌های دینی ازجمله دیگر رسالت‌های روحانیون مستقر است ادامه داد: در سطح استان سمنان یک هزار و ۴۰۰ تشکل مذهبی وجود دارد که بخشی از آن‌ها در روستاها هستند لذا ارتباط تنگاتنگ و مستقیم با آن‌ها در اجرای برنامه‌های ملی و مذهبی مانند محرم، اربعین و.. . و همچنین تأمین مبلغ و نظارت بر آن‌ها رسالت دیگر مبلغان است.

وی افزود: آموزش‌های قرآن کریم که در زمره رسالت‌های روحانیون از قدیم تاکنون بوده هم اکنون نیز از اهم برنامه های روحانیون مستقر در استان سمنان محسوب می‌شود که خوشبختانه در سطح استان شاهد اجرای برنامه‌های خوب قرآنی توسط این قشر هستیم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان متذکر شد: رفع شبهات از طریق مشاوره مذهبی دیگر وظیفه مبلغان دینی است چراکه این قشر محل رجوع مردم در روستاها هستند و می‌توانند به‌عنوان امین مردم به آن ها کمک شایانی کنند تا از سویی شاهد دوری از شبهات باشیم و از سوی دیگر کاهش آسیب‌های اجتماعی را مشاهده کنیم. انتهای پیام

captcha