کد خبر: 3726737
تاریخ انتشار : ۱۰ تير ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۹

شکوفایی بخش معنوی جامعه با ایجاد ابتکارات در مساجد

کانون خبرنگاران نبأ ــ مدیر کانون فرهنگی تبلیغی شهید آیت‌الله محمدعلی لطفیان سرگزی گفت: اصلی‌ترین جایی که باید ابتکارات از آنجا آغاز شود تا شکوفایی بخش معنوی جامعه اسلامی را تحقق بخشد، مساجد است که این ابتکارات ابتدا باید در راه پاسخ به سؤالات و حل مشکلات و گرفتاری‌های مردم و نسل جوان انجام شود تا شاهد اقبال چشمگیر نسل جوان به مساجد باشیم.

شکوفایی بخش معنوی جامعه با ایجاد ابتکارات در مساجد

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، گفتمان دینی «مسجد و شکوفایی فطرت» با همکاری دارالقرآن آیت‌الله سیدجواد حسینی تبریزی خامنه‌ای صبح امروز، 10 تیرماه در شبستان مسجد مقدس جمکران با حضور جمعی از بانوان برگزار شد.
آمنه لطفیان سرگزی، مدیر کانون فرهنگی تبلیغی شهید آیت‌الله محمدعلی لطفیان سرگزی در این گفتمان با اشاره به اینکه ابتکارات و نوآوری‌های علمی مثل خون در بدن انسان، ضامن حیات فعال، سالم و شکوفایی همه جانبه یک جامعه است، گفت: از مساجد نه تنها در راه معنویات زندگی مردم بلکه در راه رشد و شکوفایی حیات مادی جامعه استفاده کنیم، چرا که در اسلام، بخش مادی و معنوی حیات انسان از یکدیگر جدا نیست و دنیا مزرعه آخرت است.
کارشناس حوزه علمیه خواهران جامعة‌الزهرا(س) قم ادامه داد: مسجد پایگاه اصلی دین و بخش معنوی حیات انسان در جامعه اسلامی است. مسجد جایی است که ستون دین یعنی نماز در آن اقامه می‌شود، بنابراین اصلی‌ترین جایی که باید ابتکارات از آنجا آغاز شود تا شکوفایی بخش معنوی جامعه اسلامی را تحقق بخشد، مساجد است.
وی بیان کرد: ابتکارات مساجد ابتدا باید در راه پاسخ به سؤالات و حل مشکلات و گرفتاری‌های مردم و نسل جوان انجام شود؛ وقتی مردم ببینند که خداپرستان مسجدمحور در خدمت آن‌ها هستند، مشکلات‌شان را درک و برای حل آن اقدام می‌کنند به آن جلب می‌شوند؛ آن‌گاه است که شاهد اقبال و هجوم چشمگیر نسل جوان به مساجد خواهیم بود.
لطفیان سرگزی عنوان کرد: در مسجد بحث علمی باید انجام شود یعنی مسجد هم خانه عبادت است و هم خانه فرهنگ. نکته بسیار مهم آن است که فعالیت‌های مساجد نباید به هیچ وجه سودجویانه باشد بلکه باید جنبه خیرات و مبرات داشته باشد و صرفا قربة الی الله باشد.
مدیر کانون فرهنگی تبلیغی شهید آیت‌الله محمدعلی لطفیان سرگزی ادامه داد: هر مسجد باید کمیته تشویق نخبگان محلی داشته باشد و از این طریق هم به نخبگان کمک کرد و هم نسل جوان را تشویق به پیمودن راه علم کرد.
وی با اشاره به ضرورت انتقال فرهنگ‌سراها به مساجد گفت: امروزه فرهنگ‌سرا درست شده است و کار آن جذب جوانانی است که جذب مسجد نشده‌اند؛ نباید اجازه دهیم که مساجد به انحصار یک قشر مخصوص درآمده و در غربت قرار گیرد. اگر مساجد به وظایف دینی خود بیشتر از قبل عمل کنند می‌توانند فرهنگ‌سراها را به‌عنوان مرکز کارهای جنبی فرهنگی و هنری خود در اختیار بگیرند.
محمود لطفیان
انتهای پیام

captcha