کد خبر: 3727137
تاریخ انتشار : ۱۱ تير ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۲

مزار شهدا زیارت‌گاه عاشقان است/ شهیدان مایه عزت و افتخار ملت ایران هستند

گروه اجتماعی- استاندار آذربایجان‌شرقی، با بیان اینکه مزار شهدا محل زیارت عاشقان در طول تاریخ است، گفت: شهیدان مایه افتخار و عزت ملت ایران هستند و باید مقام و منزلت آنان از سوی تمام آحاد جامعه پاس داشته شود.

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، مجیدخدابخش، استاندار آذربایجان‌شرقی، امروز در آین آغاز عملیات اجرایی ساماندهی مزار شهدای شنب غازان تبریز، با بیان اینکه مزار شهدا محل زیارت عاشقان در طول تاریخ است، گفت: شهیدان مایه افتخار و عزت ملت ایران هستند و باید مقام و منزلت آنان از سوی تمام آحاد جامعه پاس داشته شود.

 مزار شهدا زیارت‌گاه عاشقان است/ شهیدان مایه عزت و افتخار ملت ایران هستند

وی، اظهار کرد: حضور بر سر مزار شهیدان و گرامی داشتن یاد و خاطره آنان وظیفه همه افراد جامعه به‌ویژه مسئولان است، چرا که امنیت و آرامش امروز ما مدیون خون شهداست.

خدابخش، با اشاره به اینکه در بسیاری از کشورها، قربانیان جنگ را به‌عنوان قهرمانان ملی می‌شناسند و به احترام آنها موزه یا یادمان‌های خاصی می‌سازند، افزود: این موضوع در جامعه اسلامی ما که از نظر آموزه‌های دینی، فرهنگ ایثار و شهادت در آن جاری است اهمیت مضاعفی دارد و باید مقام و منزلت شهدا به طور کامل حفظ شود.

استاندار آذربایجان‌شرقی، همچنین دیدار با خانواده‌های شهدا و رسیدگی به مشکلات آنان را کمترین وظیفه مسئولان در قبال شهدا دانست و گفت: شهیدان مایه عزت و افتخار ملت ایران هستند.

وی، با ابزار خرسندی از حضور در جمع مردم محله شنب‌غازان تبریز، اظهار کرد: این محله از لحاظ آسیب‌های اجتماعی در وضعیت سفید قرار دارد که نشان از تربیت صحیح خانواده‌هاست.

خدابخش، افزود: آثار حضور علما و تربیت صحیح خانواده‌ها را می توان در تقدیم ۴۹ شهید در این محله مشاهده کرد.

انتهای پیام

captcha