کد خبر: 3727535
تاریخ انتشار : ۱۳ تير ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۵

مؤسسه قرآنی شمس‌النساء کرمانشاه در آستانه تعطیلی

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌‌نهاد ــ مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت شمس‌النساء در شهرستان کرمانشاه به دلیل مشکلات مالی در آستانه تعطیلی است.

پروین امیریان، مدیر مؤسسه فرهنگی شمس‌النساء شهرستان کرمانشاه در گفت‌‌وگو با خبرنگار ایکنا گفت: مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت شمس‌النساء که سابقه 12 ساله در امر فعالیت‌های قرآنی و فرهنگی دارد، با مشکلات بسیاری روبه‌رو شده است.
وی ادامه داد:‌ این مرکز قرآنی در زمینه حفظ قرآن کریم تاکنون موفق شده است، بیش از 100 نفر حافظ جزء 30 و تعداد بسیاری حافظ پنج جزء قرآن را تربیت کند و همواره در تلاش است که بتواند در امر تربیت نیروهای قرآنی گام‌هایی را بردارد.

مؤسسه قرآنی شمس‌النساء کرمانشاه در آستانه تعطیلی
امیریان با ابراز گلایه از مسئولان به مهمترین مشکل این مؤسسه اشاره کرد و افزود: مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت شمس‌النساء که تاکنون با نهادها و مدارس زیادی در تعامل بوده است، اما متاسفانه به دلیل اجاره بهای مکان مؤسسه و نبود اعتبارات مالی با مشکلاتی روبه‌رو شده است که فضای فعالیت را سخت کرده است.
این قاری قرآن با تأکید بر اینکه مشکلات مالی باعث تعطیلی آینده این مؤسسه خواهد شد تصریح کرد:‌ مسئولان ادارات ارشاد و نهادهای قرآنی در ارتباط با این مشکل همواره ایستادگی کرده و نبود بودجه و اعتبار را دلیل می‌دانند. امیدواریم که این مسئله با همکاری خیرین قرآنی ختم به خیر شود.
یادآور می‌شود، مؤسسه شمس‌النساء در استان کرمانشاه، شهرک پرواز، خیابان آسمان، کوچه ۲۲۰ واقع شده است.
انتهای پیام

captcha