کد خبر: 3732655
تاریخ انتشار : ۰۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۹:۴۲

برگزاری نشست «سند توسعه جامع راهبردی زنان و خانواده» در کردستان

گروه اجتماعی- نشست «سند توسعه جامع راهبردی زنان و خانواده» با حضور مشاوران امور بانوان دستگاه‌های اجرایی استان کردستان امروز، یکم مردادماه به میزبانی جهاددانشگاهی کردستان برگزار شد.

برگزاری نشست «سند توسعه جامع راهبردی زنان و خانواده» در کردستان

به گزارش ایکنا از کردستان، چیا سهراب‌نژاد، رئیس جهاددانشگاهی کردستان امروز، یکم مردادماه در نشست «سند توسعه جامع راهبردی زنان و خانواده» که با حضور مشاور امور بانوان استانداری کردستان و سایر دستگاه‌های اجرای استان به میزبانی جهاددانشگاهی کردستان برگزار شد، از برگزاری طرح مشاغل خانگی در استان خبر داد و اظهار کرد: جهاددانشگاهی استان با همکاری اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان طرح نوین توسعه مشاغل خانگی را برگزار می‌کند.
وی با اشاره به اینکه فاز نخست این پروژه معرفی و مطالعه شناسایی ظرفیت‌های استان بود، افزود: در فاز اول این طرح از بین بیش از ۳۴۰ کد رشته مشاغل خانگی ثبت شده در وزارت کار ما کد رشته‌های متناسب با ظرفیت‌های استان را استخراج کردیم.
سهراب‌نژاد با اشاره به شناسایی 12 کد رشته متناسب با پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های اشتغال‌زایی در استان در مرحله اول این طرح بیان کرد: در فاز دوم طرح، متقاضیان تحت خدمات توانمندسازی جهاددانشگاهی قرار گرفته و از بسته‌های آموزشی، مشاوره شغلی و استعدادسنجی رایگان جهاددانشگاهی بهره‌مند می‌شوند که در این راستا لازم است متقاضیان از طریق سامانه WWW.Inhb.ir نسبت به ثبت‌نام خود اقدام کنند.
وی برندسازی، بسته بندی محصولات و تولیدات مشاغل خانگی را فاز سوم این طرح جهاددانشگاهی کردستان عنوان کرد و افزود: به طور قطع با این اقدام بخش زیادی از مشکلات مربوط به حوزه بازار عرضه محصولات برطرف خواهد شد.
رئیس جهاددانشگاهی کردستان عنوان کرد: در این مرحله از طریق اتصال به برندهای ملی، پشتیبانان استانی، فروشگاه‌های اینترنتی و حضور در بازارچه های محلی به فروش محصولات تولیدکنندگان بخش مشاغل خانگی کمک می‌شود.
جهاددانشگاهی کردستان یک مجموعه پویا و جوان در استان است

لیلا آژیر، مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کردستان در ادامه این جلسه با اشاره به پویایی و جوانی مجموعه جهاددانشگاهی کردستان، به همکاری برای پیشبرد طرح مشاغل خانگی و اطلاع‌رسانی هر چه سریعتر توسط مشاوران امور بانوان در دستگاه‌های اجرایی تأکید کرد.
وی با ابزاری تأسف از نبود بازارچه دایمی فروش محصولات بانوان در استان عنوان کرد: باید شوراها و شهرداران هم اهمیت این مسئله را درک کنند و پای کار بیایند که پیشنهاداتی هم در این زمینه مطرح شده است.
مدیرکل امور خانواده و بانوان استانداری کردستان بیان کرد: یکی از این پیشنهادات بازسازی بناهای قدیمی توسط سازمان میراث فرهنگی استان و اختصاص آن به بازارچه سنتی بوده که در استان‌های دیگر نمونه موفق آن را داریم.
وی در ادامه سخنان به «سند توسعه جامع راهبردی زنان و خانواده» استان اشاره و اعلام کرد: این طرح در کل استان‌ها و به صورت کشوری در حال اجرا است.
آژیراعلام کرد: با توجه به اعتماد استانداری کردستان به جهاد دانشگاهی انجام اجرای این طرح به جهاد دانشگاهی کردستان به واگذار شده است.
وی ادامه داد: هدف اصلی و خروجی نهایی این سند، یک سند برنامه‌ای و طرح اقدام در چارچوب ارزش‌ها، چشم‌انداز و سیاست‌های کلی نظام در حوزه زن و خانواده می‌باشد که مبنای تصمیم‌گیری‌های آینده استان خواهد بود و کلیه برنامه ها بر اساس سند توسعه انجام می‌شود.
مدیرکل امور خانواده و بانوان استانداری کردستان: همچنین به اهمیت و ضرورت کلیه دستگاه‌های اجرایی استان کردستان و همکاری برای در اختیار گذاشتن آمار و مشخصات مربوط به اجرای این طرح تأکید کردند.
سند توسعه جامع راهبردی زنان و خانواده در استان تدوین می‌شود

در ادامه این جلسه جاهده تکیه‌خواه، سرپرست معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی کردستان و ناظر اجرای طرح سند جامع راهبردی امور زنان و خانواده استان کردستان اظهار کرد: سند جامع راهبردی امور زنان استانی طراحی شده است و این سند متناسب با نیازهای استانی تدوین و با لحاظ کردن مستندات بالادستی در سطح کشور با سیاست‌ها و برنامه‌های کشوری از هماهنگی‌های لازم برخوردار می‌شود.
وی با اشاره به هدف کلی این طرح تدوین سند جامع راهبردی امور زنان و خانواده استان کردستان به اهداف اختصاصی این طرح از جمله شناسایی چالش‌های در اولویت زنان و خانواده استان، تدوین اهداف کلان و رهبردی سند جامع راهبردی امور زنان و خانواده استان، تدوین راهبردهای دستیابی به اهداف سند جامع راهبردی امور زنان استان و تدوین راهکارهای اجرایی سند جامع راهبردی امور زنان استان مشخص کردند.
تکیه‌خواه در پایان یادآور شد: امید است سند حاصل از این مطالعه به مثابه برنامه فرابخشی به تعیین نقش و برنامه‌های سازمان‌های مختلف علمی و اجرایی، انسجام و هماهنگی بین برنامه‌های سازمان های مختلف، پیشگیری از خلاء‌های برنامه‌ای و تداخل برنامه‌ها در سطح استان منجر شود.
یادآور می‌شود؛ در پایان این نشست مشاوران بانوان دستگاه‌های اجرایی از دبیرخانه طرح نوین توسعه مشاغل خانگی جهاددانشگاهی کردستان بازدید کردند.

انتهای پیام

captcha