کد خبر: 3732849
تاریخ انتشار : ۰۲ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۲
منصوری خبرداد:

همکاری سپاه در اجرای طرح تکاپو در هزار روستای کشور

گروه اجتماعی ـ معاون وزیر تعاون از همکاری سپاه در اجرای طرح تکاپو در یک‌هزار روستای کشور خبر داد.

همکاری سپاه در اجرای طرح تکاپو در هزار روستای کشور

به گزارش ایکنا از لرستان، عیسی منصوری، معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی دوشنبه، یکم مرداد در مراسم افتتاح یک واحد تولیدی در بروجرد اظهارکرد: وام به تنهایی اشتغال ایجاد نمی‌کند و باید به‌دنبال اجرای الگوهای مختلف باشیم.
وی ادامه داد: سال قبل با معاونت فرهنگی سپاه الگویی را به‌طور مشترک آغاز کردیم و در یک‌هزار روستا در طرح تکاپو این همکاری انجام شد.
منصوری اضافه کرد: تفاهم‌نامه خوبی با سپاه منعقد کرده‌ایم و می‌خواهیم فعالیت‌های مشترک را ادمه دهیم.
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه گفت: در بحث‌ اشتغالزایی منطقه‌ای هم از طرح‌هایی مثل این واحد تولیدی حمایت خواهیم کرد و در مسائل فنی و اجرایی کمک می‌کنیم.
وی یادآور شد: خوشبختانه تسهیلات اشتغالزایی خوبی ابلاغ شده که باید نهایت استفاده از آن‌را ببریم و به ایجاد اشتغال کمک کنیم.
یادآور می‏‌شود، طرح توسعه کسب و کار اشتغال پایدار(تکاپو) یکی‌از طرح‌های اشتغال که بر اساس مطالعه و شناخت جامعه هدف تنظیم شده است.

انتهای پیام

captcha