زینب بیریایی، شرکت کننده در رشته دعاخوانی چهل و یکمین دوره مسابقات قران اوقاف استان قم در گفت و گو با ایکنا از قم گفت: مسابقه دعاخوانی مجموعه ای از قرائت صحیح دعا، صوت و لحن و تجوید داشت و امسال مداحی نیز به آن اضافه شده بود و کسانی که در سال اول حضور خود در مسابقات بودند آشنایی لازم را با آئین نامه نداشتند.
وی به شرکت کنندگان در رشته دعاخوانی توصیه کرد اگر قصد دارند برای اولین بار در این رشته شرکت کنند حتما آئین نامه داوری آن را مطالعه کنند.
بیریایی همچنین از مسئولان مسابقات درخواست کرد تا توضیح و تبیین بیشتری در آستانه مسابقات نسبت به آئین نامه داوری داشته باشند و پیشنهاد کرد از چند روز قبل برای برگزیدگان مرحله استانی جلسه آشنایی با موارد لازم برگزار شود.
این شرکت کننده در رشته دعاخوانی با بیان اینکه مسابقات سالانه اوقاف برنامه بسیار خوب و مثبتی برای فعالان قرآنی استان است تصریح کرد: یکی از فوائد رشته دعاخوانی این است که خانم هایی که در مجالس و محافل زنانه دعا می خوانند با روش حرفه ای دعاخواندن مانوس تر شده و از خواندن غلط پرهیز خواهند کرد.
وی همچنین خواستار ارائه کارنامه همزمان به متسابقین و راهنمایی کردن شرکت کنندگان نسبت به نقاط ضعف و قوت آنان بعد از مسابقه شد.
یادآور می شود در مسابقات داور راهنما برای راهنمایی و بیان نقاط قوت و ضعف متاسبقین در نظر گرفته شده است.
انتهای پیام