کد خبر: 3733562
تاریخ انتشار : ۰۴ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۲:۳۱
رستگار:

انس با قرآن از دوره دانش آموزی در افراد نهادینه شود

گروه فعالیت های قرآنی ــ  شرکت کننده در رشته حفظ ده جزء مسابقات استانی اوقاف قم گفت: معتقدم ما ابتدا باید خودمان در برخی زمینه ها از جمله آشنایی با قرائت و حفظ سرآمد باشیم تا بتوانیم دانش آموزان را هم به این سمت و سو جلب کنیم و بهترین زمان هم برای جذب آنان همین سنین است.   گروه فعالیت های قرآنی ــ

میلاد رستگار، شرکت کننده حفظ ده جزء چهل و یکمین دوره مسابقات قرآن اوقاف در امامزاده شاه سیدعلی در گفت و گو با ایکنا از قم گفت: من رقابت های رشته خودم را دنبال کردم و شاهد رقابت های خوب و مسابقاتی با کیفیت بودم.

وی افزود: به لحاظ فنی، سطح مسابقات و مکان برگزاری و صوت و کادر اجرایی مشکل خاصی وجود نداشت و رضایتبخش بود اگرچه من خودم نتوانستم آنچه را می خواستم اجرا کنم.

این حافظ 18 جزء قرآن کریم با بیان اینکه داوران ممتاز کشوری و بین المللی برای داوری دعوت شده اند قرعه مسابقات را هم خوب توصیف  و بیان کرد: مسابقات روند رو به رشدی را در سال های اخیر دارد.

وی افزود: من از 28 سالگی شروع به حفظ قرآن کردم و طی 4 سال موفق به حفظ 18 جزء قرآن شده ام.

این کارشناس قرآن آموزش و پرورش تصریح کرد: بنده معتقدم ما ابتدا باید خودمان در برخی زمینه ها از جمله آشنایی با قرائت و حفظ سرآمد باشیم تا بتوانیم دانش آموزان را هم به این سمت و سو جلب کنیم.

وی با بیان اینکه حفظ به نظر بنده از قرائت مهمتر است عنوان کرد: در قرائت بیشتر به ظاهر آیات توجه می شود و اینکه بتوانیم صوت و لحن بهتری را برای تلاوت به کار بگیریم ولی در حفظ انسان مجبور است که با مفاهیم و تفسیر هم آشنا شود لذا در زندگی او کاربردی تر است.

وی برگزاری مسابقات به صورت لیگی و گروهی و یا روش های جدید را کار خوبی توصیف و تاکید کرد: کارشناسان باید روش های مختلف را بررسی و ابعاد آن را بسنجند.

یادآور می شود چهل و یکمین دوره مسابقات اوقاف قم از امروز سوم مرداد در بخش مردان و در رشته  های مختلف در امامزاده شاه سیدعلی در حال برگزاری است.

 انتهای پیام

captcha