کد خبر: 3733722
تاریخ انتشار : ۰۷ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۸:۲۶
گائینی در گفت‌و‌گو با ایکنا عنوان کرد:

توانمندی صوتی قاریان بوشهری/ كمبود اساتيد قرآن در روستاهای کم‌برخوردار

کانون خبرنگاران نبأ ــ قاریان بوشهری از لحاظ صوتی در جایگاه خوبی قرار دارند و توانمندی ایشان نسبت به قاریان دیگر شهرها بهتر و نیاز است مسئولان با برگزاری دوره آموزشی صوت و لحن ویژه برگزیدگان مسابقات استانی قبل از رقابت‌های کشوری، متسابقین را با روحیه و آمادگی بهتری به مسابقات سراسری اعزام کنند.

توانمندی صوتی قاریان بوشهری/ كمبود اساتيد قرآن در روستاهای کم‌برخوردار

امیر گائینی، کارشناس امور قرآنی آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س) و ناظر قرآنی سازمان اوقاف و امورخیریه در حاشیه مرحله استانی چهل و یکمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم استان بوشهر که در مجتمع شهید بهشتی علوم پزشکی برگزار شد، در گفت‌و‌گو با کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ با تأکید بر اینکه پيام قرآنی انقلاب اسلامی تا قلب اروپا و آمريکا صادر شده و نفوذ کرده است، اظهار کرد: آمريکا و استکبار جهانی به همين دليل اين قدر ناجوانمردانه با تهاجم فرهنگی و نفوذ اجتماعی در ایران، نسبت به مردم مسلمان، قرآنی و انقلابی کشور ما دشمنی دارند و از هر راهی درصدد هستند تا اين انقلاب را از بين ببرند و لذا توسعه و ترویج فعالیت‌های قرآنی مطابق با مطالبات تخصصی قرآنی مقام معظم رهبری در نهاد خانواده بهترین راه پیشگیری از نفوذ اجتماعی فرهنگ غرب است.

برائت؛ فرهنگی قرآنی و وظیفه عقلانی هر فرد مسلمان

کارشناس امور قرآنی آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س) با اشاره به اینکه برائت، فرهنگی قرآنی و وظیفه شرعی و عقلانی هر فرد مسلمان است، تصریح کرد: مردم جامعه و به‌ویژه مسلمانان در هر شرایطی که باشند، نباید فريب لبخند آمريکا و همدستان شیطان بزرگ را بخورند و ایمن ماندن در این رابطه نیازمند تمسک به آموزه‌های قرآنی و گسترس فعالیت‌های قرآنی در بین سایر اقشار جامعه و به‌ویژه خانواده‌ها است.

توانمندی صوتی قاریان بوشهری نسبت به قاریان دیگر شهرها

 ناظر قرآنی سازمان اوقاف و امورخیریه کشور به تشریح سطح رقابت‌های فعالان قرآنی مرحله استانی چهل و یکمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم در شهرهای ایلام، بوشهر و کرمانشاه پرداخت و عنوان کرد: شرکت‌کنندگان قرآنی بوشهر در مرحله استانی چهل و یکمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم از لحاظ صوتی در جایگاه خوبی قرار دارند و توانمندی صوتی قاریان بوشهری نسبت به قاریان دیگر شهرها بهتر و نیاز است مسئولان استانی اوقاف بوشهر دوره آموزشی صوت و لحن ویژه برگزیدگان مسابقات قبل از رقابت‌های کشوری برگزار کنند و متسابقین قرآنی با روحیه و آمادگی بهتری به مسابقات سراسری اعزام شوند.

نیروهای قرآنی در خط مقدم دفاع فرهنگی از ارزش‌های دینی

گائینی با اشاره به اینکه برخی از شرکت‌کنندگان بوشهری در مسابقات قرآنی مرحله استانی در بخش تجوید و لحن نیاز به ارتقاء و گام‌های محکم‌تری دارند، گفت: مسئولان استانی و دستگاه‌های متولی امور قرآنی با همکاری مؤسسات و بهره‌مندی از اساتید متخصص باید روی نیروها و رسانه‌های قرآنی سرمایه‌گذاری کنند زیرا نیروهای قرآنی در خط مقدم دفاع فرهنگی از ارزش‌های دینی قرار دارند و از طرفی دیگر نیز كمبود اساتيد قرآنی ‌مجرب از مشكلات عمده شهرها و روستاهای کم برخوردار است.

توانمندی صوتی قاریان بوشهری/ كمبود اساتيد قرآن در روستاهای کم‌برخوردار

 

حامد فکوری

انتهای پیام

captcha