
زینب زندیه، نفر اول رشته قرائت بخش بانوان چهل و یکمین دوره مسابقات قرآنی اوقاف و امور خیریه استان کردستان در گفتوگو با ایکنا از کردستان، اظهار کرد: حضور داوران کشوری در چهل و یکمین دوره مسابقات قرآنی نشان از جدی تر گرفته شدن این مسابقات بود و فضای مسابقات کشوری را برای ما ترسیم کرد.
وی با اشاره به اینکه در این دوره از رقابتهای قرآنی داوران کشوری حضور داشتند، افزود: در این راستا کار داوری این مسابقات منظمتر و دقیقتر از گذشته بود و همین امر موجب تنگتر شدن عرصه رقابت شد.
این قاری قرآن بیان کرد: من از یک خانواده مذهبی بودم و خواهران بزرگتر از من هم هر کدام جزء قاریان خوب استان هستند و همین امر انگیزهای برای آغاز فعالیت من در عرصه قرآنی شد.
وی با اشاره به اینکه پدرم همیشه من را تشویق به حفظ قرآن می کرد، عنوان کرد: من چون تلاوتهای زیبای خواهرانم را میشنیدم و از آن لذت میبردم، به این سمت گرایش پیدا کردم.
زندیه با اشاره به موفقیت های خود در این عرصه اعلام کرد: من از کلاس پنج ابتدایی کار یادگیری نغمات قرآن را شروع کردم و موفق به کسب مقام اول در سه دوره از رقابتهای قرآنی دانشآموزی شدم.
وی به شرکت در مسابقات قرآنی دانشجویان اشاره کرد و افزود: در مرحله دانشگاهی نیز موفق به کسب عنوان برتر در رشته ترتیل و قرائت شدهام.
این قاری قرآن بیان کرد: هرکسی که در زندگی به طرف قرآن برود، زندگیش با قرآن مأنوس شده و کمتر به طرف گناه میرود و خیلی تأثیر بر زندگی فرد دارد.
وی با اشاره به اینکه یک فرزند پسر دو سال و نه ماهه دارد، عنوان کرد: برای اینکه فرزندم از همین سنین با محیط مذهبی و قرآنی آشنا شود، او را در کلاس حفظ آیات کوتاه ثبتنام کردهام.
زندیه با اشاره به اهمیت محیط در روی آوردن به قرآن افزود: در سن بلوغ و نوجوانی آشنایی با قرآن موجب میشود تا دیگر فرد به سراغ حاشیه نرود و زندگی آینده خوبی داشته باشد.
وی در پایان یادآور شد: در حال حاضر کلاس حفظ، صوت و لحن، تجوید، روخوانی و روانخوانی قران کریم را برای میانسالان را برگزار میکنم.
انتهای پیام