به گزارش ایکنا از مازندران به نقل از روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه مازندران علی فتحی ، معاون بهره وری اقتصادی موقوفات و بقاع متبرکه اداره کل اوقاف و امور خیریه مازندران گفت:اطلاعاتی که در سامانه جامع موقوفات کشور وارد می شود شامل تمام مشخصات و ویژگی های یک رقبه موقوفه است به نحوی که میزان ارزش، نوع کاربری از لحاظ مسکونی، تجاری و زراعی، محل جغرافیایی و اطلاعات مکانی در این سامانه به ثبت می رسد.
وی افزود: اطلاعات مربوط به سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) و همچنین تهیه سند مبتنی بر نقشه UTM، تعیین حدود اربعه، نشانی، کُد پستی و سابقه تاریخی رقبه مبنی بر اینکه در چه سالی وقف و یا واگذار شده و اطلاعات سرمایه گذاری، از دیگر مواردی است که در سامانه یاد شده وارد می شود.
فتحی ادامه داد: همچنین اطلاعات مربوط به سند مالکیت رقبه و تاریخ و نوع سند مالکیت صادر شده، اطلاعات مربوط به موقعیت شهری رقبه، میزان تراکم منطقه، مسیر دسترسی به منطقه و حتی اطلاعات حق و حقوق مستاجر نیز در قالب این طرح ارزیابی و در سامانه موقوفات کشور ثبت می شود.
وی اضافه کرد: در قالب اجرای این طرح تا کنون اطلاعات پایهای مربوط به 18 هزار و 596 رقبه ویرایش، تایید و تکمیل شده و با در نظر گرفتن رقبات حذفی می توان گفت موضوع اطلاعات پایه رقبات این استان نزدیک به 17 درصد افزایش داشته است.
معاون بهره وری اقتصادی موقوفات و بقاع متبرکه اداره کل اوقاف و امور خیریه مازندران با اشاره به اینکه در سراسر این استان به طور متوسط روزانه یکهزار و 600 رقبه ویرایش می شود، گفت: برای برنامه ریزی و مدیریت هر چه بهتر املاک موقوفه، لازم است اطلاعات دقیق آنها را در اختیار داشته باشیم تا به تبع آن بهره برداری مناسبی از آنها صورت گیرد.
فتحی با بیان اینکه اطلاعات موجود در این سامانه که مربوط به سالهای گذشته است و نیاز به غربالگری، اصلاح و تکمیل دارد، اظهار کرد: با اجرای این طرح، اطلاعات این حوزه بازنگری و بخشهای ناقص نیز تکمیل و اصلاح می شود.
وی افزود: طرح تکمیل و تایید اطلاعات پایهای رقبات در قالب فعالیت قرارگاه فدک در استان انجام می شود .
انتهای پیام