کد خبر: 3734790
تاریخ انتشار : ۰۹ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۳
شکرانی اظهار کرد:

ارائه برنامه‌‌های به‌روز و کاربردی به مؤسسات قرآنی؛ راهکاری برای غنی‌سازی کلاس‌های قرآن

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد ـ مدیرعامل اتحادیه قرآنی استان خراسان شمالی با اشاره به اثرات مخرب تأخیر در ادغام اتحادیه کشوری گفت: از مسئولان تقاضا داریم که این مهم را هر چه سریعتر به سرانجام رسانند و برای غنی‌سازی کلاس‌های قرآن به مؤسسات برنامه‌های جدید تزریق کنند.

لیلی شکرانی، مدیر‌عامل اتحادیه قرآنی استان خراسان شمالی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری ایکنا؛ درباره علت به تأخیر افتادن ‌ادغام اتحادیه کشوری گفت: عدم تحقق به‌‌موقع وعده‌های مسئولان کشوری در هیئت رسیدگی به امور مؤسسات، آسیب بسیار جدی بر روند فعالیت‌های قرآنی در سطح کشور ایجاد کرده و موجب یأس و ناامیدی در بین مؤسسات و مراکز قرآنی شده است.تاخیر در روند ادغام اتحادیه کشوری و سوالات بی پاسخ مؤسسات قرآنی از مسئولان/ تعطیلی مؤسسات به دنبال تاخیر ادغام

وی ادامه داد: قریب به یک‌سال است که از ادغام اتحادیه‌های واحد استان‌ها می‌گذرد و تا‌کنون جلساتی که مدیران عامل استان‌ها با مسئولان داشته‌اند، بی‌نتیجه بوده است. در این راستا، مؤسسات قرآنی به دلایل مختلف مالی، مالیاتی، ثبتی و غیره رمقی برایشان باقی نمانده و یکی پس از دیگری تعطیل می‌شوند.

شکرانی با اشاره به اینکه مسئولان در هیئت رسیدگی به امور مؤسسات در انجام این امر مهم کوتاهی می‌کنند، تصریح کرد: جلساتی که در طی یک‌سال گذشته با حضور رئیس و نائب رئیس این هیئت برگزار شده بی‌نتیجه بوده است و به جز رنج سفر و هزینه‌ اضافی برای مدیرعاملانی که از گوشه و کنار کشور برای حضور در این جلسات اقدام می‌کنند دستاوردی را به همراه نداشته است.   

مدیر‌عامل اتحادیه قرآنی خراسان شمالی بیان کرد: آقایانی که تحت عنوان مسئولان رسیدگی به امور مؤسسات قرآنی نام گرفته‌اند، آیا از وضعیت مؤسسات قرآنی خبر دارند؟ آیا می‌دانند که مؤسسات در تامین هزینه‌های روزمره خود نیز مانده‌اند؟ آیا می‌دانند که به‌ علت عدم تأمین هزینه اجاره‌بهای مکان، مؤسسات سالانه در حال تغییر مکان بوده و این بزرگترین علت ‌ریزش تعداد قرآن‌آموزان است ؟ آیا برای حل مشکلات ثبتی و مالیاتی مؤسسات اقدامی شده است تا مؤسسات در حال تأسیس در بین راه مأیوس نشوند و ثبت مؤسساتشان را نیمه کاره رها نکنند و مؤسسات ثبت شده نیز به فکر انحلال مؤسسات و گرفتن محوز خانه قرآن  نباشند؟

وی افزود: از مسئولان در هیئت رسیدگی به امور مؤسسات عاجزانه درخواست داریم که بخود بیایند و در این بحبوحه جنگ نرم دشمنان و درگیری اذهان جوانان این مرز و بوم با فرهنگ مخرب غرب به‌عنوان آینده‌سازان این جامعه، دست به دست هم داده و هر یک در هر منصب و جایگاهی که قرار داریم، به فرمان مقام معظم رهبری لبیک گفته و بسیجی‌وار وظائفمان را به سرانجام برسانیم.

مدیر‌عامل اتحادیه قرآنی استان خراسان شمالی بیان کرد: باید با انجام وظایف خود، دغدغه‌های پیش‌روی قرآن را کم کرده و با برداشتن مواضع از سر راه، مشکلات را حل و همچنین با توجه بیشتر به مؤسسات قرآنی و ارائه برنامه‌های جدید به آنان، غنی‌سازی کلاس‌های قرآن و استفاده از روش‌های نوین و تکمیل اوقات فراغت جوانان، با تهاجمات فرهنگی دشمنان مقابله کنیم و همچنین به دنبال آن از مصونیت فرهنگی بهره‌مند شده و همان ایرانی بمانیم که در منطقه حرف اول را می‌زند و تمام فکر، خواب و خیال دشمنان را آشفته کرده است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: بنده به‌عنوان عضو کوچک از کمیته منتخب استان‌ها در پیگیری امور ادغام اتحادیه کشوری، ضمن تقدیر و تشکر از خبرگزاری ایکنا درخواست دارم صدای ما را به گوش مسئولان رسانده و امیدواریم مسئولان با تدابیر حکیمانه‌شان و تسریع در روند ادغام اتحادیه کشوری آنچنان که همه استان‌ها انتظار دارند و در نشست مدیران عامل استان‌ها در بیستم تیرماه نیز مقرر شد؛  تا مهرماه سال 97 به نتیجه مطلوب برسیم و بعد از آن با اطمینان خاطر و با توان بیشتر بتوانیم به وظائف ذاتی خودمان که حمایت از مؤسسات است در سطح استان‌ها برسیم.

انتهای پیام

خبرنگار:
سمیه عیادی
captcha