کد خبر: 3734863
تاریخ انتشار : ۰۹ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۷

پویانمایی «کاش یک برادر داشتم» در کانون تولید شد

گروه هنر ــ «کاش یک برادر داشتم» عنوان یکی دیگر از پویانمایی‌های تازه‌ امور سینمایی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان است که به کارگردانی «ناهید شمس‌دوست» تولید شد.

پویانمایی «کاش یک برادر داشتم» در کانون تولید شدبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، پویانمایی «کاش یک برادر داشتم» با تکنیک دوبعدی به مدت 9 دقیقه و برگرفته از کتابی با همین نام اثر «برنهارد لینز» است که ماجرای رویای پسر بچه‌ای را روایت می‌کند که دوست دارد یک برادر داشته باشد. برادری که هم‌بازیش شود، انتظار به دنیا آمدن او را می‌کشد تا این‌که سرانجام این انتظار به پایان می‌رسد.
فیلم‌نامه، طراحی شخصیت‌ها، پس‌زمینه و انیمیت این پویانمایی را شمس‌دوست انجام داده و مونا شاهی، زهره موسوی، مارال علیزاده، زهرا نیری و شبنم کارپسند در زمینه رنگ و رنگ پس‌زمینه فیلم با کارگردان همکاری داشته‌اند.
همچنین محمد گودرزی کامپوزیت، محمد ناصری تدوین، نیما حسین‌زاده موسیقی، بهروز نصر میکس و مستر و چنگیز صیاد در صداگذاری این اثر پویانمایی با شمس دوست همکاری کرده‌اند.
این پویانمایی به همراه سه اثر جدید دیگر کانون اولین حضور بین‌المللی خود را در بیست و یکمین بازار فیلم فجر 2018 تجربه کرد.

انتهای پیام

captcha