کد خبر: 3735386
تاریخ انتشار : ۱۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۸

تصویر بیرونی سیستان‌ و بلوچستان بر اساس واقعیت‌ها ترسیم نشده است

گروه اجتماعی- وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: علی‌رغم همه زیبایی‌ها و ظرفیت‌های فراوان موجود در سیستان و بلوچستان، تصویر خوبی از سیمای آن در خارج از استان ترسیم نشده و نگاه‌ها، بر اساس واقعیت نیست.

تصویر بیرونی سیستان‌وبلوچستان بر اساس واقعیت‌ها ترسیم نشده است

به گزارش ایکنا از سیستان و بلوچستان، سید عباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی صبح امروز، پنجشنبه 11 مردادماه وارد زاهدان شد و پس از ادای احترام به مقام شامخ شهدای این شهر، در نشست شورای فرهنگ عمومی استان حضور پیدا کرد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این نشست بیان کرد: در سیستان‌وبلوچستان سرمایه‌های طبیعی بسیاری وجود دارد که نماد زیبایی‌ها هستند و هر یک گوشه‌ای از مهربانی و مقاومت مردم این استان را به تصویر می‌کشند.
وی ادامه داد: متأسفانه علی‌رغم همه این زیبایی‌ها و ظرفیت‌های فراوان، تصویر خوبی از سیمای سیستان و بلوچستان در خارج از این استان ترسیم نشده و نگاه‌ها، بر اساس واقعیت نیست.
صالحی با بیان اینکه زاهدان در زمینه سطح تحصیلات عالیه نسبت به برخی کلان شهرها بسیار جلوتر است، افزود: شتاب افزایش سواد در این استان بسیار بالاست و آینده خوبی برای آن متصور می‌شود.
وی اظهار کرد: متأسفانه تصور بخش خصوصی از امنیت اقتصادی موجود در استان صحیح نیست و بر همین اساس، سرمایه گذاری کمی هم در این استان انجام شده در حالی که این استان فرصت‌های فراوانی دارد.
وزیر فرهنگ و ارشاد با بیان اینکه زیرساخت‌های عرصه فرهنگ و هنر در استان نیاز به تقویت دارد، افزود: سیستان و بلوچستان دارای ظرفیت‌های ویژه‌ای برای انتقال فرهنگ کشورمان به آن سوی مرزها است.
گفتنی است، انعقاد تفاهم‌نامه فرهنگی با استانداری سیستان و بلوچستان، دیدار با اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه استان و همچنین حضور در جمع خبرنگاران از دیگر برنامه‌های سفر دو روزه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به استان است.

انتهای پیام

captcha