کد خبر: 3737720
تاریخ انتشار : ۲۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۲

شماره ۴۴/ مسابقه پیامکی «بشارت ۱۴۵۲»

گروه شبکه اجتماعی ــ مسابقه پیامکی طرح ملی حفظ قرآن کریم امروز یکشنبه،۲۱ مردادماه با عنوان «بشارت ۱۴۵۲» با محوریت سوره مبارکه عادیات منتشر شد.

به گزارش ایکنا؛ همزمان با اجرای طرح ملی حفظ قرآن کریم «بشارت ۱۴۵۲» با محوریت جزء سی قرآن کریم، مسابقه پیامکی روزانه برگزار می‌شود.
علاقه‌مندان برای شرکت در این مسابقه تا ساعت ۲۴ همان روز مهلت دارند تا جواب مسابقه را به سامانه ۳۰۰۰۰۱۴۵۲ پیامک کنند.
همچنین ویژه‌برنامه زنده «بشارت ۱۴۵۲» همه روزه از ساعت ۱۸ به روی آنتن شبکه قرآن و معارف سیما می‌رود و قرعه‌کشی روزانه در این برنامه صورت می‌گیرد. به شرکت‌کنندگان در این مسابقه پیامکی پنج هدیه پنج میلیون ریالی اهدا می‌شود.
اسامی برندگان در پایگاه اطلاع‌رسانی به نشانی besharat.irib.ir و همچنین در کانال سروش به نشانی qtvirib اعلام خواهد شد.

سوال امروز یکشنبه ۲1 مرداد ۱۳۹۷

معنای کلمه (لَکَنُودٌ) در سوره عادیات چیست؟
گزینه ۱: ناسپاس
گزینه ۲: سپاسگزار

تيزر امروز ۲1 مردادماه


یادآور می‌شود، سیدوحید جمالی از همدان، عبدالقادر هنزرانی از خوزستان، نرگس شوهانیان از قم، عشرت شیرازی از کرمانشاه و مسلم غیاثی از تبریز برندگان روز 17 مرداد، حسن نصیری از اصفهان، فرزانه قاسمی از چهارمحال و بختیاری، سمیه محبی از بوشهر، علیرضا امیری از مازندران و حسن کرمی کلهرودی از تهران برندگان روز 18 مرداد، امیر فهندری از مشهد، فاطمه آلاد از خوزستان، الهام تاتار از قم و فاطمه حاجی‌پور از تبریز برندگان روز 19 مرداد مسابقه پیامکی بشارت 1452 بودند.
انتهای پیام

captcha