کد خبر: 3740452
تاریخ انتشار : ۳۰ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۱

عید قربان؛ فرصتی برای ترویج فرهنگ بندگی

گروه فرهنگی - کارشناس امور قرآنی و تشکل‌های دینی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان کامیاران گفت: «عید قربان» فرصتی مناسب برای ترویج فرهنگ بندگی، تعبد و گشودن زنجیر تعلقات است.

عید قربان؛ فرصتی برای ترویج فرهنگ بندگی

شهرام کریمی، کارشناس امور قرآنی و تشکل‌های دینی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان کامیاران در گفت‌وگو با ایکنا از کردستان، اظهار کرد: عید قربان فرصت مغتنمی است برای ترویج فرهنگ بندگی و یادگار حضرت ابراهیم خلیل الله است آن دم که به فرمان پروردگارش اسماعیلش را به قربانگاه بُرد و تیغ بر گلویش نهاد و از آزمون بندگی سربلند بیرون آمد و قهرمان توحید نامیده شد.
وی افزود: عید سعید قربان فرصتی مناسب است برای رسیدن به قرب پروردگار عالم چراکه حقیقت عید قربان گشودن زنجیر تعلّقات و ذِبح کردن نفس أماره است و رها شدن از بردگی و قدم گذاشتن در وادی بندگی خداوند است.
کریمی روز عید قربان را روز وحدت مسلمین جهان و ترویج فرهنگ توحید، تسلیم و بندگی و تقویت باورهای دینی دانست و اعلام کرد: وحدت و یکپارچکی مسلمانان از مهم‌ترین عوامل ترس استکبار جهانی است که مسلمین باید این فرصت الهی را مغتنم بشمارند.
کارشناس امور قرآنی و تشکل‌های دینی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان کامیاران بصیرت‌افزایی، عقلانیت و آگاهی به مسائل روز را برای دنیای اسلام به منظور حفظ وحدت بسیار تأثیرگذار و ضروری دانست و تأکید کرد: مسلمانان در این دوره حساس باید از مسائل تفرقه‌انگیز و حاشیه‌ساز اجتناب کنند و فریب دشمنان قسم خورده اسلام را نخورند.
وی ادامه داد: عید قربان، روزی است که انسان نفس‌ أمّاره خود را قربانی می‌کند و با ناکام گذاشتن شیاطین، ایمان و اراده خود را در بندگی از رب‌العالمین به نمایش می‌گذارد.
کریمی یادآور شد: قربانی کردن فرزندی دلبند در راه خدا، امتحانی الهی برای حضرت ابراهیم(ع) بود و از این رو عید قربان را عید فداکاری، ایثار، اخلاص و عشق نامیده اند تا انسان همواره برای تبعیّت از دستورات خداوند و کسب رضایت الهی آماده هرگونه ایثار و فداکاری باشد.
انتهای پیام

captcha