کد خبر: 3740924
تاریخ انتشار : ۰۳ شهريور ۱۳۹۷ - ۰۸:۲۵

تولید کتاب صوتی زنان شهید کهگیلویه و بویراحمد

گروه فرهنگی ـ مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کهگیلویه و بویراحمد از تولید کتاب صوتی برگرفته از زندگی زنان شهیده این استان خبر داد.

تولید کتاب صوتی زنان شهیده کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش ایکنا از کهگیلویه و بویراحمد، امیرعباس آسمند، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کهگیلویه و بویراحمد روز گذشته، دوم شهریورماه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: امسال تولید و چاپ 33 عنوان کتاب در قالب‌های شعر، پژوهش، نمایش‌نامه، فیلم‌نامه و زندگی‌نامه و خاطرات شهدا در دستور کار اداره‌‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد که از این تعداد، سه مورد کتب صوتی هستند .
وی با بیان اینکه زنان کهگیلویه و بویراحمد در هشت سال دفاع مقدس همچون مردان، مردانه ایستادند و نسل انقلابی را تربیت کردند، افزود: این استان سه بانوی شهیده دارد که برگی زرین برای بانوان این دیار محسوب می‌شود .
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: کتاب صوتی برگرفته از زندگی‌نامه این زنان شهیده در واحد بانوان این اداره‌کل تولید و در اختیارعلاقه‌مندان به فرهنگ ایثار و شهادت قرار می‌گیرد .
آسمند تصریح کرد: سال گذشته نیز کتاب‌های صوتی «رؤیای کودکانه» با موضوع شعر کودک و «دری به کوچه آیینه» با موضوع شعر بزرگسال توسط واحد ادبیات این اداره‌کل تولید شد .
وی با اشاره به اینکه اسناد و مدارک باقی‌مانده از دفاع مقدس پایه و اساس دانشنامه استانی جنگ هستند و باید هر‌چه‌ سریع‌تر جمع‌آوری شوند، ادامه داد: بر‌اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده پیش‌بینی می‌شود که دانشنامه استانی دوران دفاع مقدس کهگیلویه و بویراحمد در سال 98 تدوین شود .
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه دانشگاه یاسوج به‌عنوان دانشگاه تدوین‌کننده دانشنامه استانی دفاع مقدس کهگیلویه و بویراحمد انتخاب شده است، عنوان کرد: پس از محتوا‌سازی و جمع‌آوری اسناد شهدا، پرونده علمی تشکیل و در اختیار دانشگاه یاسوج قرار داده می‌شود تا بر اساس اسناد ارائه شده مقالات علمی در موضوعات مداخل نوشته شود و در نهایت بتوانند دانشنامه دوران دفاع مقدس استان را تدوین کنند .
آسمند از احداث مرکز فرهنگی دفاع مقدس استان در زمینی به مساحت 13 هزار مترمربع خبر داد و بیان کرد: احداث این مرکز با هدف ترویج فرهنگ غنی و ارزشمند ایثار و شهادت و تقویت روحیه ولایت‌پذیری مردم استان و نشان دادن نقش و عملکرد استان در دوران دفاع مقدس ضروری است.
انتهای پیام

captcha