کد خبر: 3741528
تاریخ انتشار : ۰۴ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۶:۵۸

نگاهی به طرح‌های قرآنی مؤسسه امام سجاد(ع) پیشوا

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد ــ مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت امام سجاد (ع) شهرستان پیشوا از ابتدای سال تا‌کنون موفق به برگزاری طرح‌های قرآنی مختلفی شده است.

نگاهی به طرح‌های قرآنی مؤسسه امام سجاد(ع) شهرستان پیشوابه گزارش ایکنا؛ مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت امام سجاد(ع) شهرستان پیشوا با دریافت مجوز از سوی سازمان تبلیغات اسلامی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فعالیت‌های آموزشی و تبلیغی خود را آغاز کرد که تاکنون موفق به برگزاری طرح‌های مختلف قرآنی شده است.

از جمله طرح‌هایی که برای قرآن‌آموزان اجرایی شده است و ادامه دارد، شامل طرح آموزش‌های عمومی و تخصصی قرآن شامل روخوانی، روان‌خوانی، حفظ، تجوید، ترجمه و مفاهیم، صوت و لحن و...، طرح آموزش نونهالان و کودکان ۶-۴ سال (مهد قرآن)، طرح تربیت مدرس تدبر در قرآن، طرح حفظ ترتیبی و موضوعی قرآن به‌صورت حضوری، طرح حفظ تلفنی دوساله، چهارساله و شش‌ساله قرآن، طرح تربیت مربی مجازی حفظ قرآن، طرح تربیت معلم روخوانی و روا‌ن‌خوانی قرآن و غیره است که تاکنون با استقبال خوبی همراه بوده است.
یادآور می‌شود، پس از پایان هر دوره به شرکت‌کنندگان گواهی‌نامه معتبر اعطا می‌شود. علاقه‌مندان برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره ثبت نام طرح‌های جدید می‌توانند با شماره ۰۹۱۹۲۴۶۳۵۱۷ تماس حاصل کنند.
انتهای پیام

captcha