کد خبر: 3741670
تاریخ انتشار : ۱۰ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۸

مجمع عمومی اتحادیه قرآنی قم اوایل مهر برگزار می‌شود

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد ــ مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های قرآن و عترت قم از برپایی مجمع عمومی این اتحادیه طی اوایل مهرماه خبر داد.

مجمع عمومی اتحادیه قرآنی قم اوایل مهر برگزار می‌شودزهراسادات عامری، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های فرهنگی ـ مردمی قرآن وعترت قم در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا گفت: اتحادیه قرآنی قم با یک هیئت مدیره و مدیرعامل، پیگیر مطالبات مؤسسات و تشکل‌های قرآنی استانش خواهد بود و اتفاقات در سطح ادغام اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور و اتحادیه موسسات قرآنی ـ مردمی، هیچ کدام، ذره‌ای به این وحدت و انسجام و پیگیری خواسته‌های آنها خللی وارد نمی‌کند.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا مجمع عمومی این اتحادیه تشکیل شده است یا خیر؟ اظهار کرد: قرار بود که مجمع عمومی این اتحادیه اواخر شهریورماه برگزار شود که به دلایل تداخل با ایام محرم و به ویژه دهه نخست آن، مجمع عمومی اوایل مهرماه با موضوع بیان تراز مالی و ارائه گزارش از فعالیت اتحادیه با حضور مدیران مؤسسات تشکیل می‌شود.
عامری ادامه داد: اتحادیه‌های مؤسسات قرآنی و تشکل‌های قرآن و عترت استان قم پیش از ادغام از جمله استان‌هایی بودند که بدون هیچ‌گونه اختلاف و دوگانگی به کار خود در کنار هم ادامه می‌داد.
انتهای پیام

captcha