کد خبر: 3741808
تاریخ انتشار : ۰۵ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۸
آیت‌الله شاه‌آبادی عنوان کرد:

اینکه جوانان پاسخ شبهات را نمی‌دانند تقصیر ماست/ 20 دقیقه وقت نذر غدیر مظلوم کنیم

گروه جامعه ــ رئیس مؤسسه غدیرشناسی از عموم افرادی که در حوزه دینی کار می‌کنند دعوت کرد برای راه‌اندازی 1000 پایگاه غدیرشناسی اعلام آمادگی کنند و افزود: اگر جوانان پاسخ شبهات را نمی‌دانند ما مقصر هستیم.

اگر جوانان پاسخ شبهات را نمی‌دانند ما مقصر هستیم/ 20 دقیقه وقت نذر غدیر مظلوم کنیم

به گزارش خبرنگار  ایکنا؛ در آستانه عیدسعید غدیر، آیت‌الله شاه‌آبادی، رئیس مؤسسه غدیرشناسی، امروز پنجم شهریورماه طی نشستی خبری از تلاش برای راه‌اندازی  1000 پایگاه غدیرشناسی در کشور خبر داد و با اشاره به اینکه عیدغدیر عیدالله‌الاکبر است، گفت: باید اهمیت غدیر به خوبی برای مردم تبیین شود. پس از 40 سال که از حکومت ولایی و غدیری جمهوری اسلامی گذشته است، هنوز حق غدیر را ادا نکرده‌ایم و باید در این زمینه سرمایه‌گذاری صورت گیرد.

ثواب اطعام در غدیر چندین برابر عاشورا و تاسوعا است

آیت‌الله شاه‌آبادی ادامه داد: باید جایگاه غدیر براساس روایت‌ها به مردم گفته شود و مردم بدانند که ثواب اطعام در این روز چند برابر عاشورا و تاسوعا است به نحوی که اگر فردی یک نفر را در عید غدیر اطعام کند گویی یک میلیون پیامبر را اطعام کرده است. همچنین یکی از اعمال مهم عید غدیر نماز این روز است که متأسفانه رواج چندانی ندارد؛ باید بگوییم عید غدیر مظلوم واقع شده است.

وی خواستار توجه به غدیر در حوزه‌های علمیه و دانشگاه‌ها شد و گفت: افراد حوزوی هستند که برای ترویج غدیر فعالیت می‌کنند اما تعداد آنها کم است. در دانشگاه‌ها هم به راستی چه قدر در حوزه ولایت فقیه که ریشه در غدیر دارد فعالیت می‌شود؟ ما به دنبال نادیده گرفتن توفیقات 40 ساله انقلاب نیستیم اما باید به کاستی‌ها هم اشاره شود.

اینکه جوانان پاسخ شبهات را نمی‌دانند تقصیر ماست

رئیس مؤسسه غدیرشناسی افزود: جوانان متدین شیعه و سنی و جوانان خارج از کشور که با مسائل حکومتی در جهان آشنا هستند به دنبال الگوی موفق حکومت هستند بر همین اساس درخواست ما از نظام‌های آموزشی حوزوی این است که آموزه‌های ولایت فقیه را وارد دروس خود کنند و سؤالات و شبهات مربوط به غدیر را پاسخ دهند. به ویژه اینکه شاهد هستیم جوانان متدین ما در برابر شبهات مطرح نمی‌‌توانند پاسخ‌های مناسب را ارائه دهند و اینکه آنها پاسخ شبهات را نمی‌دانند تقصیر ماست.

وی با ابراز تأسف از اینکه غدیر در یک روز و حداکثر در یک دهه خلاصه شده است، گفت: مگر دشمنان غدیر یک روز با غدیر دشمنی می‌کنند؟ ما باید برنامه‌های مربوط به غدیر را در طول سال داشته باشیم.

آیت‌الله شاه‌آبادی به تأثیر عمیق غدیر و مسئله ولایت در پیروزی انقلاب و جنگ تحمیلی اشاره و اظهار کرد: وقتی غدیر را داریم سرمایه‌دارترین مردم دنیا هستیم و این را دشمن بیش از ما فهمیده است و ما باید میدان تیری برای جنگ‌های نرم علیه غدیر ایجاد کنیم؛ اگر جریان غدیرشناسی منحصر به ایام ولایت نشد و عموم مردم ما توانایی پاسخگویی به 10 درصد سؤالات مربوط به غدیر را پیدا کردند آن‌وقت ما پیروز می‌شویم.

وی هدف مؤسسه غدیر را توانمند کردن همه مردم اعم از شیعه و سنی بدون خلل وارد شدن به وحدت برای پاسخگویی به 10 درصد سؤال‌های مربوط به دین و غدیر عنوان و اظهار کرد: برنامه اصلی ما این است که از غدیر سال جاری تا عید غدیر سال آینده 1000 پایگاه غدیرشناسی در کشور تشکیل شود.

آیت‌الله شاه‌آبادی از تمامی علاقه‌مندان و افرادی که در حوزه دینی فعالیت می‌کنند دعوت کرد برای را‌ه‌اندازی این پایگاه‌ها اعلام آمادگی کنند و اگر حداقل امکاناتی دارند شماره 1000 را به سامانه 30001904 ارسال کنند. این حداقل امکانات می‌تواند گوشه‌ای در یک مسجد و حسینیه و یا دفتر کوچک در هر جایی باشد.

وی افزود: هر فردی می‌تواند روزی 20 دقیقه وقت خود را وقف و نذر امیرالمؤمنین علی (ع) کند. افرادی که دوست دارند چنین نذری کنند هم می‌توانند عدد 110 را به سامانه 30001904 ارسال و آمادگی خود را اعلام کنند. مردم تهران نیز که علاقه‌مند به حضور در کلاس‌های غدیرشناسی هستند هم می‌توانند عدد منطقه خود را پیامک کنند و ما تلاش می‌‌کنیم در هر منطقه تهران پنج کارگاه غدیرپژوهی مهر ماه امسال راه‌اندازی کنیم.

رئیس مؤسسه غدیرشناسی با تأکید بر وحدت بخش بودن اصل ولایت و غدیر گفت: افرادی که به بهانه ترویج ولایت به وحدت آسیب می‌رسانند اگر نگوییم خطرناک‌تر از وهابیت هستند کم‌خطرتر از آنها هم نیستند. مؤسسه غدیرشناسی در مناطق اهل سنت نیز کلاس‌های غدیرشناسی برگزار می‌کند و برادران اهل سنت ما نیز از این کلاس‌ها استقبال کرده‌اند حتی مدیران اهل سنت از برگزاری کلاس‌های غدیرشناسی که مروج وحدت است استقبال می‌کنند.

پیام غدیر اصلاح زندگی دنیا و آخرت است

وی پیام غدیر را اصلاح زندگی دنیا و آخرت دانست و گفت: غدیر الگو و نقشه راهی است که خداوند از بدو خلقت برای بشر کشیده است و ما این مسئله را با استناد به آیات و روایت‌ها در کلاس‌های غدیرشناسی آموزش می‌دهیم.

آیت‌الله شاه‌آبادی با اشاره به اینکه طی هشت سال فعالیت مؤسسه غدیرشناسی برای 12 هزار نفر کلاس آموزشی غدیرشناسی برگزار شده است، گفت: در تمام کشور این کلاس‌ها را برگزار می‌کنیم و قرار است اولین کلاس‌های آموزش نهج‌البلاغه نیز در شهرهای زاهدان و زابل شروع شود.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا اقدامات این مؤسسه موازی‌کاری با بنیاد بین‌المللی غدیر نیست؟ گفت: بنیاد غدیر بزرگ‌ترین بنیاد کشور در حوزه غدیر است که بودجه دولتی داشته و خیران زیادی از این بنیاد حمایت می‌کنند اما ما چنین امکاناتی نداریم. این بنیاد با توجه به امکانات خود باید در طول سال برنامه داشته و از سایر مؤسسات و نهادهای غدیری نیز حمایت کند. نباید در حوزه غدیر جزیره‌ای عمل شود و همین جزیره‌ای عمل کردن موجب صدمه دیدن فعالیت‌ها می‌شود.

رئیس مؤسسه غدیرشناسی با اشاره به این مسئله که عید غدیر سه روز است  و پیامبر سه روز حجاج را در غدیر نگه‌ داشتند و همه با حضرت علی(ع) بیعت کردند، گفت: آغاز حکومت حضرت در سال 35 هجری نیز همزمان با روز غدیر بود.

وی ترویج و تبیین مباهله را از دیگر اقدامات این مؤسسه اعلام و اظهار کرد: 14 شهریور ماه مصادف با روز مباهله اختتامیه جشنواره فرهنگی هنری مباهله در مشهد برگزار می‌شود. مسابقه «شیعه پاسخ می‌گوید» نیز با جایزه 110 کمک هزینه کربلا اکنون در حال اجراست که 10 جایزه آن را آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی تقبل کرده‌اند و ما امیدواریم خیران دیگری هم به برگزاری این مسابقه کمک کنند.

وی در پایان سخنانش گفت: خیرینی که در عاشورا و تاسوعا خیرات می‌کنند متوجه باشند که گاهی بوی اسراف و چشم و هم‌چشمی از این اطعام‌ها می‌آید و آنها می‌توانند بخشی از اطعام و خیرات را به روز غدیر اختصاص دهند.

 انتهای پیام

captcha