کد خبر: 3742983
تاریخ انتشار : ۱۰ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۶

فعالیت 100 مبلغ بومی در دلگان

گروه اجتماعی ــ رئيس اداره تبلیغات اسلامی دلگان گفت: در حال حاضر، حدود یک‌صد مبلغ بومی، اعم از آقا و بانو، در شهرستان دلگان به فعالیت‌های تبلیغی مشغول هستند.

فعالیت 100 مبلغ بومی در دلگان

حجت‌الاسلام مراد نورایی، رئيس اداره تبليغات اسلامی دلگان، در گفت‌وگو با ایکنا از سیستان ‌و بلوچستان، گفت: در حال حاضر، حدود یک‌صد مبلغ بومی، اعم از آقا و بانو، در شهرستان دلگان به فعالیت‌های تبلیغی مشغول هستند.
وی ادامه داد: در کنار مبلغان بومی که همه ایام سال، در منطقه مستقر هستند، مبلغانی نیز در مناسبت‌های خاص از جمله ایام محرم، فاطمیه و ماه مبارک رمضان به منطقه اعزام می‌شود و مبلغان بومی را یاری می‌کنند.
رئيس اداره تبليغات اسلامی دلگان بیان کرد: سخنرانی، برپایی گفتمان‌های دینی، جلسات پرسش و پاسخ، نماز جماعت، محافل انس با قرآن و آشنا کردن جامعه با فرهنگ و سبک زندگی اسلامی از جمله فعالیت‌های مبلغان در مناسبت‌های مختلف است.
وی با بیان اینکه پرهیز از طرح مسائل تفرقه‌آمیز همواره مورد توجه مبلغان قرار دارد، افزود: امت مسلمان امروز به شناخت اسلام ناب، فرهنگ نبوی و مولفه‌های زندگی اسلامی نیاز دارد و این مسأله مورد تأکید مبلغان است.
نورایی با اشاره به اهمیت حضور مبلغان در نقاط محروم، بیان کرد: مبلغان با استفاده از روش‌های صحیح تبلیغ عملی و نوآوری در این عرصه، خدمت بزرگی به گسترش فرهنگ اسلامی می‌کنند.

انتهای پیام

captcha