کد خبر: 3743366
تاریخ انتشار : ۱۱ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۵

امسال مشکل کمبود معلم در خراسان‌شمالی وجود ندارد

گروه اجتماعی ـ معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و منابع انسانی آموزش و پرورش خراسان‌شمالی گفت: سال تحصیلی جدید مشکل کمبود معلم در مدارس این استان وجود ندارد و با اقدامات انجام شده، اول مهر هیچ کلاسی بدون معلم نخواهد ماند.

امسال مشکل کمبود معلم در خراسان شمالی وجود ندارد

به گزارش ایکنا از خراسان‌شمالی، به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش استان، علی خوش آیینه، معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و منابع انسانی آموزش‌ و پرورش خراسان‌شمالی اظهار کرد: با اجرای طرح درجه بندی مدارس، نیروبری در آموزش و پرورش کاهش یافته و بخشی از کمبود ها در زمینه نیروی انسانی از این طریق مرتفع شده است.
وی گفت: در پایان شهریور امسال 550 نفر از کارکنان آموزش و پرورش استان بازنشسته می‌شوند و از طرفی 300 نفر نیروی جدید ‌وارد مدارس شده و بر این اساس باید شاهد کمبود 250 نفری در نیروی انسانی باشیم اما با اجرای طرح درجه بندی مدارس، این مشکل رفع شده است.
خوش آیینه با تاکید بر اینکه مهرماه امسال هیچ کلاسی بدون معلم نخواهد بود، خاطرنشان کرد: سازماندهی نیروی انسانی با قوت پیگیری شده و با برنامه ریزی انجام شده، آمادگی داریم حتی در صورت اعلام، معلمان ما از نیمه های شهریور ماه در کلاس های درس حاضر شوند.
معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و منابع انسانی آموزش‌ و پرورش خراسان شمالی در بخش دیگر سخنان خود به اقدمات انجام شده در زمینه نقل و انتقال نیروی انسانی اشاره کرد، گفت: امسال 600 نفر برای نقل و انتقال در داخل استان و 400 نفر برای جابه جایی در خارج استان درخواست داده بودند.
وی با بیان اینکه نتایج برای موافقت با نقل و انتقالات داخل استان اعلام شده است گفت: اکنون با 180 درخواست موافقت شده است و مابقی متقاضیان جابه جایی در صورت داشتن اعتراض می توانند مراتب را اعلام کنند.
وی بیان کرد: متقاضیان برای جابه جایی و نقل و انتقالات در سال جاری حدود 50 درصد کاهش یافته است.
به گفته معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و منابع انسانی آموزش‌ و پرورش خراسان شمالی با اقدامات انجام شده در سال های گذشته سنوات ماندگاری در مناطق محروم کاهش یافته و سبب رضایت همکاران شده است.

captcha