کد خبر: 3743403
تاریخ انتشار : ۱۱ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۹

ساخت تندیس‌ شهیدان رحیمی و سعیدی با حمایت مالی دانشگاه علوم پزشکی لرستان

گروه اجتمای ـ رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به ساخت تندیس‌ شهیدان فخرالدین رحیمی و نعمت‌الله سعیدی، از شهدای شاخص لرستان با حمایت مالی دانشگاه علوم پزشکی لرستان، گفت: برای مرمت یادمان شهدای گمنام درود که وضعیت مناسبی ندارد، با هماهنگی وزیر بهداشت اعتبار خوبی را هزینه کردیم.

ساخت تندیس‌ شهیدان رحیمی و سعیدی با حمایت مالی دانشگاه علوم پزشکی لرستان

به گزارش ایکنا از لرستان، کوروش ساکی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان، امروز، یازدهم شهریور در نشست با مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان، اظهار گفت: لرستان به‌عنوان دومین استان خسارت‌دیده از جنگ، دارای ظرفیت‌های فراوانی برای ترویج و نشر ارزش‌های دفاع مقدس است.
وی با اشاره به نقش مؤثر رزمندگان لرستانی در هشت دفاع مقدس، افزود: در سال‌جاری، تندیس‌های شهید سید فخرالدین رحیمی و شهید نعمت‌الله سعیدی، از شهدای شاخص استان لرستان با حمایت مالی دانشگاه علوم پزشکی لرستان ساخته و در اماکن اداری این دانشگاه نصب می‌شوند.
ساکی با بیان این‌که یادمان‌های شهدا جزو نماد‌های ملی و مذهبی ما هستند، گفت: برای مرمت یادمان شهدای گمنام شهرستان درود که وضعیت مناسبی که در شأن مقام والای شهدا باشد، ندارد، با هماهنگی وزیر بهداشت اعتبار خوبی را هزینه کردیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با تآکید بر ضرورت ثبت و ضبط خاطرات دفاع مقدس، تصریح کرد: با اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در چاپ شش عنوان کتاب در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت مشارکت خواهیم کرد که به یاری خدا، در هفته دفاع مقدس این کتاب‌ها رونمایی شوند.

همگان باید در راستای ترویج و نشر ارزش‌های برآمده از آن تلاش کنند

حجت‌الله ناصرپور، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان نیز در این دیدار، گفت: دفاع مقدس مختص به نهاد یا ارگان خاصی نیست؛ بلکه متعلق به آحاد جامعه است و همگان باید در راستای ترویج و نشر ارزش‌های برآمده از آن تلاش کنند.
وی افزود: جوانان ما امروز به‌شدت جویای حقایق دوران دفاع مقدس هستند که اگر ما کوتاهی کنیم، دشمنان اسلام و انقلاب در جهت رسیدن به اهداف شوم خود، واقعیات را تحریف کرده و به خورد آنان می‌دهند.

انتهای پیام

captcha