به گزارش ایکنا از لرستان، زنگ فرهنگ و علم عصر امروز پنجشنبه، 15 شهریور با حضور وزیر آموزش وپرورش در دبیرستان امام خمینی(ره) بروجرد نواخته شد.
وزیر آموزش و پرورش برای همایش نکوداشت خدمات فرهنگی و عمرانی دکتر محمدرضا حافظی به بروجرد سفر کرده است.
سید موسی خادمی، استاندار لرستان در همایش نکوداشت خدمات فرهنگی و عمرانی محمدرضا حافظی، رئیس مجمع خیرین مدرسهساز، اظهار کرد: بروجرد شهر فرزانگان، علما و فضلا است.
وی تصریح کرد: بروجرد یک شهر فرهنگی باسابقه روشن و مرکز و پرورش انسانهای بزرگ است.
استاندار لرستان با اشاره به خدمات حافظی تصریح کرد: در هر کجای کشور امر خیر مدرسهسازی انجام میگیرد نام ایشان برده میشود.
خادمی با بیان اینکه یکیاز کارها برای توسعه، نهادسازی است و شرط توسعه همین امر است، ادامه داد: اگر کودکی امروز نتواند به مدرسه برود ما در قبال آن کودک مسئول هستیم. باید قدردان حافظی باشیم و به آنها بهعنوان سرمایه ملی نگاه کنیم.
استاندار لرستان اظهار کرد: حافظی دبیرستان امام خمینی(ره) را از تخریب نجات دادند و خاطره تحصیل کردگان این مدرسه را زنده کردند کمااینکه جریان مدرسهسازی را از آموزش و پرورش و نوسازی به دیگر ادارات هدایت کرده و همه اقشار را به نوعی در این کار درگیر کرده است.
افتتاح کاربری جدید دبیرستان تاریخی امام خمینی(ره) بروجرد
عصر روز پنجشنبه، 15 شهریور کاربری جدید دبیرستان تاریخی امام خمینی(ره) بروجرد با حضور بطحایی، وزیر آموزشوپرورش، حافظی رئیس مجمع خیرین مدرسهساز کشور، سیدموسی خادمی، استاندار لرستان ، رضا زینیوندمقدم، مدیرکل آموزش و پرورش لرستان و جمعی دیگر از مسئولان استانی و شهرستانی افتتاح شد.
دبیرستان امام خمینی(ره) بروجرد با زیربنای 15 هزار مترمربع در سال 1317 ساخته شده و قدیمیترین دبیرستان بروجرد محسوب می شود که در سال 96 به دلیل آتشسوزی و بارندگی در حال تخریب بود این بنا با اعتباری بالغبر یک میلیارد تومان از هزینه شخصی رئیس مجمع خیرین مدرسهساز کشور بازسازی و مرمت شد.





