
حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمدحسین گلمیرزاده، معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی استان گیلان در گفت وگو با ایکنا از گیلان، با بیان اینکه در آستانه ورود به ماه محرم و عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) قرار داریم، اظهار کرد: یکی از ماههای پراهمیت و پربرکت در اسلام، محرم است، زیرا در جهان تشیع یک تغییر و تحول ایجاد می شود.
وی با اشاره به اینکه شیعیان و حتی پیروان دیگر ادیان نیز همه ساله به عزاداری برای امام حسین(ع) و شهدای کربلا می پردازند، تصریح کرد: قیام سیدالشهداء(ع) در کربلا سبب شد تا دین اسلام در تاریخ زنده بماند.
این کارشناس دینی هدف امام حسین(ع) را تشکیل حکومت ندانست و خاطرنشان کرد: ایشان برای امر به معروف و نهی از منکر قیان کرد. در واقع رسوا کردن حاکمان بنی امیه و پیشگیری از پنهان ماندن حقیقت اسلام یکی از مهمترین پیام هایی قیام عاشوراست.
معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی گیلان از برگزاری گردهمایی های شهرستانی طلاب و روحانیون در آستانه ماه محرم، تاکید کرد: برگزاری گردهمایی استانی «جوانان عاشورایی» و «مداحان و هیئت های مذهبی» از دیگر برنامه هاست.
وی با بیان اینکه بیش از 300 ایستگاه صلواتی در شهرستان های سراسر استان ویژه ایام محرم برپا خواهد شد، گفت: بیش از یک هزار و 500 مبلغ در دهه اول ماه محرم به شهرها و روستاها اعزام می شوند و در رابطه با موضوعاتی از جمله شعار سال، امر به معروف و نهی از منکر به عنوان یکی از اهداف قیام سیدالشهداء(ع) و وحدت و همدلی بین مردم و مسئولان سخنرانی می کنند.
گلمیرزاده از آمادگی بیش از یک هزار مداح خبر داد و یادآور شد: این مداحان در کارگاه های آموزشی با آخرین وضعیت مقتل و مسائل مربوط به مداحی آشنا شدند و در ایام محرم فعالیت خواهند کرد.
وی با بیان اینکه در استان گیلان بیش از 2 هزار و 200 هیئت مذهبی فعال داریم، عنوان کرد: در این محرم و صفر تعداد هیئت های مذهبی و تکایای استان به بیش از 2 هزار و 500 می رسد.
انتهای پیام