کد خبر: 3746995
تاریخ انتشار : ۲۴ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۸

ثبت نام از طلاب برای طرح مطالعاتی آثار شهید مطهری

کانون خبرنگاران نبأ ــ به همت معاونت تهذیب و تربیت حوزه‌های علمیه ثبت نام دوره جدید طرح مطالعاتی آثار شهید مطهری ویژه طلاب سطوح مختلف از یکم مهرماه به‌مدت 12 روز انجام خواهد شد.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین عبدالعلی پناهی، مسئول طرح مطالعاتی آثار شهید مطهری با اعلام این خبر اظهار کرد: شخصيت شهيد مطهری(ره) در تاريخ معاصر، به‌ويژه در مقوله انديشه و فرهنگ اسلامی از اهميت و برجستگی خاصی برخوردار بوده و حيات دينی و علمی اين عالم فرزانه سرمشق و الگويی کم‌نظیر برای ما حوزویان است.
وی با بیان مطلبی از امام راحل و مقام معظم رهبری، افزود: حضرت امام خمينی(ره) با تعابیر استثنایی و منحصر به‌فردی، آثار شهید مطهری را تأیید و مطالعه آن‌ها را به همگان توصیه کردند.
مسئول طرح مطالعاتی آثار شهید مطهری ادامه داد: مقام معظم رهبری نیز در مناسبت‌های مختلف، گویاترین جملات را درباره ضرورت مطالعه این آثار به‌ویژه برای طلاب حوزه‌های علمیه مطرح کردند؛ ایشان در جمع طلاب فرمودند که اگر بنده می‌خواستم برنامه حوزه علمیه قم را بنویسم، قطعاً و بلاشک یکی از مواد برنامه را این می‌گذاشتم که کتاب‌های آقای مطهری خوانده، خلاصه‌نویسی و امتحان داده شود.
حجت‌الاسلام پناهی یادآور شد: این فرمایشات به همراه تعابیر بلند مراجع معظم تقلید و علما در مورد شخصیت و آثار ایشان، جای هیچ تردیدی باقی نمی‌گذارد که آشنایی با نظام فکری شهید مطهری به‌عنوان یکی از مهم‌ترین فعالیت فوق برنامه، نقش مؤثری در تعمیق و گسترش اخلاق اسلامی و افزایش توان دینی، علمی و منطقی طلاب دارد.
این محقق و پژوهشگر حوزه علمیه ادامه داد: طرح مطالعاتی آثار شهید مطهری از امسال به شیوه جدید اجرا خواهد شد و محتوای این طرح، کتاب‌های موضوعی استاد است که در 40 جلد بر اساس تنظیم گفتارهای مرتبط با نگاه آسان به مشکل تنظیم شده است.
ارتباط موضوعی بین مطالب هر کتاب، آوردن یادداشت‌های استاد که در تنقیح بحث مؤثر بوده در پاورقی این کتاب‌ها، انتقال مطالب تکراری به پاورقی یا قرار دادن آن در پرانتز و توضیح واژه‌های دشوار در پاورقی از ویژگی‌های این کتاب‌ها است و در نتیجه دسترسی به اندیشه و نظام فکری استاد آسان‌تر کرده است.
وی اظهار کرد: این طرح از سال تحصیلی 83 ـ 82 در حوزه علمیه به‌عنوان فعالیت فوق برنامه در حال اجرا است و تاکنون بیش از 200 نفر فارغ‌التحصیل شده‌اند. در سال تحصیلی گذشته بیش از شش هزار و 500 طلبه در 220 مدرسه مشغول گذراندن این دوره بوده‌اند.
مسئول طرح مطالعاتی آثار شهید مطهری با اشاره به اهداف برگزاری این طرح، گفت: مطالعه آثار و آشنایی با اندیشه‌های شهید مطهری نه به‌عنوان پايان راه و سخن آخر، بلكه به‌عنوان مقدمه‌ای در احيای علوم دينی و دفاع از مبانی اسلام است.
وی به مجری برگزاری طرح اشاره کرد و افزود: مجری طرح در مدارس علمیه، معاون تهذیب مدرسه است و طلاب محترم جهت ثبت نام و شرکت در این برنامه به معاونت تهذیب مدارس علمیه مراجعه کنند.
حجت‌الاسلام پناهی به فرایند تهیه کتاب پرداخت و گفت: در ابتدای سال تحصیلی کتب مورد نیاز، با تخفیف 50 درصد در اختیار اعضا قرار می‌گیرد.
وی بیان کرد: در این طرح برنامه‌ریزی شده که اگر مطالعه به‌صورت منظم و روزانه به مدت حدود 30 تا 40 دقیقه انجام شود، در مدت سه سال این طرح به اتمام می‌رسد.
یادآور می‌شود، علاقه‌مندان می‌توانند برای ثبت نام علاوه بر مراجعه به معاونت‌های تهذیب حوزه‌های استانی به وب سایت معاونت تهذیب حوزه‌های علمیه به نشانی www.tahzib-howzeh.com مراجعه کنند و یا با شماره 37255890 داخلی 598 با کد 025 و 09198513012 تماس بگیرند.
اکبر پوستچیان
انتهای پیام

captcha