کد خبر: 3751098
تاریخ انتشار : ۰۷ مهر ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۹

جمع‌آوری ۱۲۰ هزار سند از شهدا و جانبازان دفاع مقدس در خراسان‌شمالی

گروه اجتماعی ــ مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان‌شمالی گفت: هم اکنون ۱۲۰ هزار سند متعلق به شهدا و جانبازان و آزادگان استان در این سازمان جمع‌آوری شده است.

جمع آوری 120 هزار سند از شهدا و جانبازان دفاع مقدس در خراسان‌شمالی

‌احیا محمدامیری، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان‌شمالی، اظهار کرد: این اسناد شامل عکس‌های دسته‌جمعی، نامه‌های شهدا به خانواده‌ها، وصیت‌نامه، حکم مأموریت و مرخصی، حکم مسئولیت، بلیط اتوبوس، قطار و یا هواپیما است.
وی با بیان اینکه برخی از جانبازان و ایثارگران در استان هنوز هم اسنادی دارند اما برای در اختیار گذاشتن این سازمان سرسخت بوده و مقاومت می‌کنند، گفت: از همه خانواده‌های شهدا و جانبازان می‌خواهیم اگر سند و یادگاری از دوران دفاع مقدس دارند در اختیار این سازمان قرار دهند تا اسکن شود و در نهایت اصل سند دوباره به آنان تحویل داده خواهد شد.
امیری با اشاره به تهیه مستند چهار شهید مدافع حرم استان، یادآور شد: در حال حاضر مستند زندگی شهیدان محمدتقی اربابی، فیروز حمیدی‌زاده، مرتضی زرهرن و محمدابراهیم توفیقیان در دست تدوین است.
وی با بیان اینکه سال گذشته 30 عنوان کتاب از خاطرات جانبازان استان تهیه منتشر شد، عنوان کرد: طی سال جاری نیز این آمادگی وجود دارد تا به همین تعداد کتاب از دلاوری‌های رزمندگان اسلام در استان تهیه و منتشر شود.
امیری با بیان اینکه رزمندگان و جانبازان دوران دفاع مقدس خیلی از بیان خاطرات خود استقبال نمی‌کنند، خاطرنشان کرد: عدم استقبال آنان دلایل گوناگونی دارد که برخی به منظور پرهیز از ریا و برخی هم به دلیل بی مهری‌هایی که به آنان شده و یا گرفتاری های روزمره، بیماری و پیری خواهان ثبت خاطرات خود نیستند.
وی عنوان کرد: باید همه با هم تلاش کنیم تا وقایع دوران دفاع مقدس به ثبت برسد تا نسل‌های جوان با رشادت و دلاورمردی‌های مردان هشت سال جنگ آشنا شوند.

انتهای پیام

captcha