کد خبر: 3752376
تاریخ انتشار : ۱۱ مهر ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۵

برگزاری ۸۶۴ ویژه‌برنامه هفته کودک در سیستان‌وبلوچستان

برگزاری ۸۶۴ ویژه‌برنامه هفته کودک در سیستان‌وبلوچستان گروه فرهنگی - مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سیستان و بلوچستان گفت: به‌مناسبت بزرگداشت هفته ملی کودک، از ۱۴ تا ۲۰ مهرماه، ۸۶۴ ویژه‌برنامه با شعار «آینده را باید ساخت» در سطح استان برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا از سیستان‌وبلوچستان، معصومه هادی، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان، صبح امروز در جمع اصحاب رسانه، گفت: به‌مناسبت بزرگداشت هفته ملی کودک، از 14 تا 20 مهرماه، 864 ویژه برنامه با شعار «آینده را باید ساخت» در سطح استان برگزار می‌شود.
وی اظهار کرد: هدف از نامگذاری این هفته و اجرای برنامه‌ها، رساندن این پیام به جامعه است که کودکان را باید جدی گرفت، کودکان را باید مورد توجه قرار داد و به گونه‌ای فضاسازی کرد که بتوانند کودکی کنند.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان افزود: شعار «آینده را باید ساخت» پیام روشنی دارد، چراکه این کودکان هستند که آینده را می‌سازند؛ اگر کودکان خود را در ناامیدی و تلخی تربیت کنیم، نخواهند توانست آینده‌سازان خوبی برای جامعه باشند.
وی با اشاره به ویژه برنامه‌های هفته ملی کودک، بیان کرد: برپایی نمایشگاه آثار دست‌سازه کودکان، دیدار جمعی از کودکان عضو کانون با استاندار تحت عنوان « سفیران کودک»، همایش «خانواده‌ها و کودکان» و تجلیل از کودکانی که در جشنواره‌ها حائز رتبه شدند، از جمله برنامه‌های اجرایی این هفته است.
هادی اظهار کرد: برپایی ایستگاه نقاشی، بازدید از موزه‌ها، اجرای سرود و نمایش، اهدای کتاب به کودکان و برپایی کارگاه فضای مجازی و سواد رسانه‌ای از دیگر برنامه‌هایی است که در هفته ملی کودک برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

captcha