کد خبر: 3755258
تاریخ انتشار : ۲۱ مهر ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۱

رتبه‌های برتر آبادان و دزفول در جشنواره قرآن دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور

گروه فعالیت‌های قرآنی ـ نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی دزفول و دانشکده علوم پزشکی آبادان در بیست و سومین دوره جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور به رتبه‌های برتر دست یافتند.

رتبه‌های برتر آبادان و دزفول در جشنواره قرآن دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور

به گزارش ایکنا از خوزستان، بیست و سومین دوره جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور روز گذشته، 20 مهرماه در مجتمع زیباکنار به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان به پایان رسید.

براساس اعلام نتایج نهایی ناصر پیوست در رشته قرائت ترتیل در بخش کارکنان از دانشگاه علوم پزشکی دزفول رتبه سوم را به دست آورد.

همچنین نمایندگان دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آبادان در رشته تواشیح موفق به کسب دو رتبه برتر شدند؛ گروه تواشیح و همخوانی بقیه‌الله در بخش کارکنان اول شد و گروه تواشیح ثامن‌الائمه در بخش دانشجویان رتبه سوم را به دست آوردند.

انتهای پیام

 

captcha