کد خبر: 3755366
تاریخ انتشار : ۲۱ مهر ۱۳۹۷ - ۱۳:۴۶

ساخت و تعمیر ۶۲۷ واحد مسکونی مددجویان توسط کمیته امداد خراسان‌شمالی

گروه اجتماعی-مدیرکل کمیته امداد خراسان‌شمالی گفت: هفت میلیارد تومان طی شش‌ماهه نخست امسال برای ساخت، خرید و تعمیر مسکن مددجویان تحت حمایت کمیته امداد استان هزینه شد.

ساخت و تعمیر ۶۲۷ واحد مسکونی مددجویان توسط کمیته امداد خراسان‌شمالی

به گزارش ایکنا ازخراسان‌شمالی، به نقل از روابط عمومی کمیته امداد استان، عباس اهرابی، مدیرکل کمیته امداد استان با بیان اینکه ۶۲۷ واحد مسکونی برای مددجویان تحت حمایت این نهاد طی نیمه نخست امسال تعمیر و احداث‌شده است، گفت: ۴۵۶ مورد واحد مسکونی مددجویان طی این فعالیت‌ها مورد تعمیرات جزئی و کلی قرارگرفته و ۱۷۱ واحد جدید و مقاوم نیز برای خانوارهای مددجوی روستایی و شهری ساخته و خریداری شد.
وی با اشاره به اینکه ۱۰۵ خانوار روستایی طی نیمه نخست امسال صاحب‌خانه شدند، افزود: ۶۶ واحد شهری نیز به مددجویان ساکن شهرهای این استان واگذارشده است.
وی مجموع اعتبارت هزینه شده برای مجموع خدمات عمرانی این نهاد را هفت میلیارد تومان برشمرد، افزود: این اعتبارات از محل منابع دولتی، صدقات، زکات، تسهیلات صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت، آورده مددجویان و کمک‌های مبتنی بر نیاز تأمین‌شده است.
مدیرکل کمیته امداد خراسان‌شمالی با اشاره به واحدهای در حال ساخت مددجویان ، گفت: هم‌اکنون ۳۸ واحد مسکونی روستایی و ۲۱ واحد مسکونی شهری نیز در حال ساخت است که در نیمه دوم امسال به بهره‌برداری می‌رسد.
اهرابی یادآور شد: ۶۳ چشمه سرویس بهداشتی نیز برای خانوارهای مناطق محروم تحت حمایت این نهاد بهسازی شده است که در این بخش نیز ۹۸ میلیون تومان هزینه شده است.
انتهای پیام.

captcha