گروه سیاست و اقتصاد- نماینده مردم ابهر، خرمدره و سلطانیه در مجلس شورای اسلامی گفت: کشور بیش از هر زمان دیگری به اتحاد مسئولان نیاز دارد لذا باید اختلافات و کشکشهای سیاسی کنار گذاشته شود.
به گزارش ایکنا، از زنجان، محمد عزیزی نماینده مردم ابهر، خرمدره و سلطانیه ظهر امروز شنبه ۲۸ مهرماه در جمع اعضای شورای اداری شهرستان خرمدره با تاکید بر اینکه مسئولین باید کشمکشها و اختلافات نظر را کنار بگذارد، اظهار کرد: کشور در برههای قرار ندارد که ما شاهد کشمکش بین مسئولین باشیم زیرا دشمن به دنبال روزنهای برای ضربه به نظام است.
مجلس طیف های مختلف دارد و اینکه گفته شود حزبی اما با اتحاد در جهت حق الناس و عدالت اجتماعی، اگر فلان کس به فلان کس چیزی بگوید مجلس حداقل نصف راندمان خود را از دست می دهد و در کل به مردم کشور ضرر وارد می شود، همه نسبت به مردم مسئول و باید فوق جناحی و با همدلی در جهت حق الناس و عدالت اجتماعی و دفاع از آرمان های انقلاب و مردم بردارند تا بیگانه قافله را خالی نبیند و عقب نشینی کند