کد خبر: 3759408
تاریخ انتشار : ۰۶ آبان ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۳

تقویت گفتمان دانش‌آموزی در رباط کریم

کانون خبرنگاران نبأ _ کمیته اجرایی گفتمان دانش‌آموزی با حضور رئیس اداره تبلیغات اسلامی رباط کریم و پرسنل این اداره، تشکیل شد.

تقویت گفتمان دانش‌آموزی در رباط کریم

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ کمیته اجرایی گفتمان دانش‌آموزان رباط کریم با حضور حجج اسلام تولائی، رئیس، هدایتی، کارشناس فرهنگی و افخمی، کمک کارشناس فرهنگی و جلیلی، دبیر اجرایی اداره تبلیغات اسلامی رباط کریم به منظور برنامه‌ریزی و هماهنگی برنامه‌ها تشكیل شد.
در این جلسه، حجت‌الاسلام تولائی، ضمن تشکر از فعالیت پرسنل اداره، خواستار برنامه‌ریزی منسجم و کامل در امر برگزاری گفتمان‌ها شد.
وی، عنوان کرد: با توجه به هجمه دشمنان، در مدارس نیاز به کار دقیق است و ما همه مسئول هستیم و کارمان را به نحوه احسن انجام خواهیم داد تا انشاء‌الله شاهد تأثیرات آن در بین جوانان و نوجوانان باشیم.
در ادامه،‌ هر یک از اعضای شرکت‌کننده ضمن بررسی برنامه، نظرات و پیشنهادات خود را در راستای هرچه بهتر شدن گفتمان‌های دانش‌آموزی بیان کردند.

منوچهر جلیلی

انتهای پیام

captcha