کد خبر: 3760814
تاریخ انتشار : ۱۲ آبان ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۸
حجت‌الاسلام عبدی:

ولایت فقیه، خط قرمز ملت ایران است

گروه سیاسی - مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه اراک گفت: همه ما ملت ایران، باید ولایتمدار باشیم و خط قرمز ما این باشد که هیچ معامله‌ای علیه ولایت و ولی فقیه با دشمن نخواهیم داشت.

ولایت فقیه؛ خط قرمز ملت ایران

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، حجت‌الاسلام ماشاءالله عبدی، مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه ناحیه اراک صبح شنبه 12 مهرماه با حضور در برنامه یادواره شهدای دانش‌آموز و صبح‌گاه مشترک بسیج دانش‌آموزی که در دبیرستان پسرانه شکرایی اراک برگزار شد، با اشاره به سالروز فرا‌رسیدن 13 آبان از این روز به عنوان روز استقامت، انقلاب دوم و مرگ بر آمریکا یاد کرد و افزود: باید یاد و خاطره 36 هزار شهید دانش‌آموز فرهنگی را گرامی بداریم. نزدیک به 950 نفر شهدای دانش‌آموز متعلق به استان مرکزی می‌باشد.
وی ادامه داد: 13 آبان 13 دلیل برای اعلام مرگ بر آمریکا است زیرا این دشمن به تازگی برای ما پیدا نشده است و در مقابل تفرقه‌افکنی و هجمه‌های آن باید فریاد «هیهات مناالذله» این کلام امام حسین (ع) که را سر بدهیم.
مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه ناحیه اراک بیان کرد: امروز دشمن با به راه انداختن جنگ روانی کارهای خود را دنبال می‌کند و صد در صد رو به افول است.
حجت‌الاسلام عبدی افزود: مقام معظم رهبری به وظیفه خود عمل می‌کنند. همه ما ملت ایران، باید ولایتمدار باشیم و خط قرمز ما این باشد که هیچ معامله‌ای علیه ولایت و ولی‌فقیه با دشمن نخواهیم داشت.
وی گفت:امروز باید از راه شهیدان پیروی کرد زیرا آن ها خون خود را نثار اسلام و انقلاب نمودند و چنگی که در چنگ دشمن در بحث حق علیه باطل انداخته ایم نشان از پیروزی حق در مقابل باطل دارد.
مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه ناحیه اراک خطاب به دانش‌آموزان اظهار کرد: خداوند وعده‌اش را اجرا و از وعده خود تخلف نمی‌کند و بنا به آیه 7 سوره محمد «إِن تَنصُرُواْ اللَّهَ یَنصُرْكُمْ وَ یُثَبِّتْ أَقْدَامَكُمْ‏». ما انقلابی را آغاز کردیم که تاپیش از ظهور حضرت ولیعصر(عج) ولی فقیه این علم را به دست گرفته تا چهار رگ حیاتی شیعه حفظ شود.
وی افزود: دانش‌آموزان باید امید به آینده، پیروزی در برابر دشمن و و نابودی آن را داشته باشند و این مهم جزئی از باورهایشان باشد. پس از گذشت سی سال از زمان جنگ اف چهار و اف پنج‌ها و ... فعال است و علاوه بر این بنا به آیه 60 سوره انفال خداوند در قرآن کریم می‌فرماید:« وَأَعِدُّوا لَهُمْ مَا اسْتَطَعْتُمْ مِنْ قُوَّةٍ»
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه اراک گفت: قرآن کریم می‌فرماید قدرت خود را در سه چیز پیدا کنید که عبارت است از« فَاقْرَءُوا مَا تَيسَّرَ مِنَ الْقُرْآنِ؛ پس هر آنچه برای شما امکان دارد قرآن بخوانید»، «اتقوالله؛ تقوای الهی پیشه کنید»، «توکل علی‌الله ؛ برخدا توکل کنید» که اگر این سه اصل را نصب‌العین خویش قرار دهیم قطعا پیروزیم.
انتهای پیام

captcha