کد خبر: 3762131
تاریخ انتشار : ۱۶ آبان ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۹

پنجمین نشست تخصصی کمیسیون تبلیغ و ترویج شورای توسعه فرهنگ قرآنی کردستان تشکیل شد

گروه فعالیت‌های قرآنی- پنجمین نشست تخصصی کمیته تبلیغ و ترویج شورای توسعه فرهنگ قرآنی کردستان با دستور کار جشنواره «قرآن محور یه کیه تی» و با حضور نماینده ولی فقیه در استان، نماینده موسسه قرآنی یاران شهید نواب صفوی، اعضای شورای توسعه فرهنگ قرآنی استان دیروز، 15 آبان ماه در سنندج تشکیل شد.

پنجمین نشست تخصصی کمیسیون تبلیغ و ترویج شورای توسعه فرهنگ قرآنی کردستان تشکیل شد

به گزارش ایکنا از کردستان، آیت الله سید محمد حسینی شاهرودی، رئیس شورای توسعه فرهنگ قرآنی کردستان در پنجمین نشست تخصصی کمیته تبلیغ و ترویج شورای توسعه فرهنگ قرآنی کردستان این جلسه که با هدف جمع بندی جشنواره قرآن «محور یه کیه تی» تشکیل شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهید نواب صفوی و یارانش بر استمرار محافل و مسابقات قرآنی در استان صحه گذاشت و اظهار کرد: توسعه و ترویج فعالیت های قرانی در جامعه امروز بیش از هر زمان دیگری ضرورت دارد.
وی بر تجلیل از پیشکسوتان و فعالان قرآنی استان و برگزاری محافل ویژه با حضور قاریان و حافظان استان تاکید کرد و افزود: قرآن کتاب مشترک همه ادیان و مذاهب است و لازم در جهت ترویج آن در جامعه بیش از پیش تلاش کرد.
مسئول واحد قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان نیز در ادامه جلسه گفت: جشنواره «قرآن محور یه کیه تی» به همت موسسه قرآنی یاران شهید نواب صفوی، شورای توسعه فرهنگ قرآنی استان و مشارکت دستگاه‌های عضو این شورا همزمان با آبان جاری در سنندج برگزار می‌شود.
کامل گلباغی، با بیان اینکه این جشنواره در راستای ترویج و توسعه فرهنگ تدبر در آیات وحدت آفرین قرآن کریم و به منظور گرامیداشت یادوخاطره شهید والامقام نواب صفوی برگزار می‌شود، عنوان کرد: این مسابقات شامل حفظ شفاهی قرآن در رشته‌های حفظ در سه مقطع یک جزء، ١٠ جزء و جزء کل قرآن ویژه برادران، حفظ کتبی سوره‌های مبارکه یاسین و واقعه ویژه آقایان و بانوان بدون محدودیت سنی است.
وی قرائت ترتیل ویژه و مسابقه ابتهال خوانی فردی ویژه برادران را از دیگر بخش‌های مسابقه‌ای این جشنواره قرآنی برشمرد و افزود: برگزاری محافل قرآنی در شهرستان‌های تابعه در بخش جنبی این جشنواره پیش بینی شده است که از ١٩ ابان جاری در استان آغاز و تا ٢٢ همین ماه ادامه دارد.
گلباغی بیان کرد: آیین پایانی جشنواره «قرآن محور یه کیه تی» روز سه شنبه ۲۲ آبان ماه با معرفی و تجلیل از نفرات برتر و پیشکسوتان قرآنی و با اجرای برنامه‌های مختلف در تالار فروردین مجتمع فرهنگی هنری فجر سنندج برگزار می‌شود.
وی در پایان یادآور شد: در طول برگزاری مسابقات نمایشگاهی از آثار هنری با موضوع قرآن و سنت نبوی در مجتمع فرهنگی هنری فجر سنندج برپا خواهد شد.
انتهای پیام

captcha