کد خبر: 3764146
تاریخ انتشار : ۲۳ آبان ۱۳۹۷ - ۲۰:۳۵
نماینده ولی فقیه در گیلان:

نمایندگان مجلس مطالبه گر رفع دردهای مردم از مسئولان باشند

گروه اجتماعی - آیت الله فلاحتی، قانونگذاری و نظارت را دو مسئولیت بزرگ نمایندگان مردم در مجلس ذکر کرد و یادآور شد: نمایندگان مجلس باید مطالبه‌گر برطرف کردن دردهای مردم از مسئولان باشند.

نمایندگان مجلس مطالبه گر رفع دردهای مردم از مسئولان باشند

به گزارش ایکنا از گیلان، آیت‌الله رسول فلاحتی، نماینده ولی فقیه در استان گیلان امروز، 23 آبان در جلسه با مجمع نمایندگان استان، با اشاره به اینکه نمایندگان مردم به تمام مسائل جامعه در عرصه قانونگذاری و عمل به قانون واقف هستند، اظهار کرد: قوانین جمهوری اسلامی ایران یکی از بهترین قوانین دنیا است.

وی مجلس را عصاره فضائل عنوان کرد و افزود: مجلس شورای اسلامی قابل مقایسه با مجالس دیگر کشورها نیست و نمایندگان نباید از نقدها هراس داشته باشند.

امام جمعه رشت، با تاکید بر اینکه هیچکس نمی‌تواند مجلس را تخریب کند، گفت: اعتقادی به بستن دهان‌ها نداریم، بلکه ظرفیت افراد در برابر نقدها باید افزایش پیدا کند.

آیت‌الله فلاحتی، فضای مجازی را دارای دو بعد ظرفیت و تهدید دانست و تصریح کرد: برخی از افراد در فضای مجازی به‌ دنبال ملتهب کردن جامعه هستند، اما اگر مجلس مصوباتی در این زمینه داشته باشد دولت آن را اجرا می‌کند.

وی دفتر نماینده ولی فقیه در گیلان را محل امنی برای بیان مطالب همگان عنوان کرد و متذکر شد: افراد از اقشار مختلف برای بیان دردها و مشکلات خود به دفتر مصلی مراجعه می‌کنند.

نماینده ولی فقیه در گیلان، با اشاره به اینکه تداوم نشست مجمع نمایندگان استان در انتقال دردهای مردم به مسئولان حائز اهمیت است، خاطرنشان کرد: همه باید تلاش کنیم در کنار مردم باشیم و دردهای آنها را بشنویم.

آیت‌الله فلاحتی، قانونگذاری و نظارت را دو مسئولیت بزرگ نمایندگان مردم در مجلس ذکر کرد و یادآور شد: نمایندگان مجلس باید مطالبه‌گر برطرف کردن دردهای مردم از مسئولان باشند.

امام جمعه رشت، با تاکید بر لزوم نظارت نمایندگان مجلس در اختصاص اعتبارات و اجرای پروژه‌ها، اظهار کرد: نبود نظارت و همدلی موجب ایجاد بعضی از مشکلات در جامعه می‌شود.

وی نشست مجمع نمایندگان گیلان با مدیران دستگاه‌های مختلف در برطرف کردن مشکلات مردم را راهگشا خواند و بیان کرد: مردم زمانی مشاهده کنند دردهای جامعه توسط نمایندگان آنها رصد شده و به مسئولان انتقال پیدا می‌کند، نسبت به نمایندگان خود امیدوار می‌شوند.

انتهای پیام

captcha