کد خبر: 3766454
تاریخ انتشار : ۰۲ آذر ۱۳۹۷ - ۱۳:۴۵
به‌مناسبت هفته بسیج؛

مراسم تجلیل از گروه‌های جهادی بسیج دانشجویی سلماس برگزار شد

گروه سیاست و اقتصاد - به‌مناسبت هفته بسیج، مراسم تجلیل از فعالین گروه‌های جهادی بسیج دانشجویی در سال ۹۷ با حضور مسئولان برگزار شد.

مراسم تجلیل از گروه‌های جهادی بسیج دانشجویی سلماس برگزار شد

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌غربی، علیرضا مدنی، فرمانده سپاه سلماس، صبح امروز، 2 آذرماه در مراسم تجلیل از فعالین گروه‌های جهادی بسیج دانشجویی سلماس در سال 97 ، با تبریک هفته بسیج به همه بسیجیان خصوصا دانشجویان بسیجی، افزود: بسیج، در همه عرصه‌ها بدون توقف و با عزم راسخ به انجام ماموریت‌های خود مشغول بوده و حتی کشورهای غربی نیز از این فرهنگ بسیج الگو گرفته‌اند.
وی با اشاره به نقش قشر تحصیل‌کرده در پیشبرد اهداف بسیج، اظهار کرد: اگر بسیج توانسته در زمینه علمی و فرهنگی قدمی بردارد، به‌دلیل حضور فعال قشر دانشجو در برنامه‌ها و فعالیت‌های بسیج است.
مدنی تاکید کرد: هدف دانشجو در نهایت خدمت به جامعه است و نباید اجازه داد تا دشمن فرصت انحراف قشر دانشجو از اهدافش را بدست آورد، چراکه پیشرفت‌های علمی کنونی کشور به‌راحتی به‌دست نیامده و حاصل امنیتی است که در سایه خون شهیدان در کشور وجود دارد، در عصر حاضر، حکومت ما تنها حکومتی اسلامی است که استقلال دارد و متکی به دیگر کشورها نیست.
فرمانده سپاه سلماس بیان کرد: دشمنان نظام از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون با تکنیک‌ها، ترفندها و روش‌های مختلف برای تخریب، تضعیف و سقوط نظام اسلامی، برنامه‌ریزی و تلاش نموده‌اند تا انقلاب اسلامی ایران از نشر تفکرات اسلام ناب محمدی بازدارند.
وی بااشاره به مقابله با تهدیدات امنیتی و دفاعی به عنوان گوشه‌ای از ماموریت‌ها و دستورالعملهای گسترده بسیج، اظهار کرد: اکنون، تامین امنیت تمامیت عرضی کشور توسط خود مردم صورت می‌گیرد که نشان از روحیه بسیجی‌گری مردم در دفاع از کشور است.

مراسم تجلیل از گروه‌های جهادی بسیج دانشجویی سلماس برگزار شد

مراسم تجلیل از گروه‌های جهادی بسیج دانشجویی سلماس برگزار شد

مراسم تجلیل از گروه‌های جهادی بسیج دانشجویی سلماس برگزار شد
انتهای پیام

captcha