کد خبر: 3767350
تاریخ انتشار : ۰۶ آذر ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۴

اعطای تسهیلات ۱۲ میلیارد تومانی سپاه به طرح‌های کارآفرینی

گروه اجتماعی ـ فرمانده سپاه شهرستان پارس‌آباد گفت: در راستای اقتصاد مقاومتی، اعطای تسهیلات ۱۲ میلیارد تومانی سپاه به طرح‌های کارآفرینی از سال ۱۳۹۱ تاکنون انجام و منجر به اشتغال ۱۳۶۷ نفر شده است.

اعطای تسهیلات ۱۲ میلیارد تومانی سپاه به طرح‌های کارآفرینیبه گزارش ایکنا از اردبیل، سرهنگ حسن نوری، فرمانده سپاه شهرستان پارس‌آباد صبح امروز، ششم آذرماه در گفت‌وگو با خبرنگاران ضمن تشریح عملکرد و برنامه‌های بسیج در پارس‌آباد اظهار کرد: یکی از عظیم‌ترین و ماندگارترین یادگار‌های حضرت امام خمینی(ره) تشکیل بسیج مستضعفین بود که در فرمایشات خود بسیج را لشگر مخلص خدا و بدنه فعال ملت معرفی کردند، پس سربازی برای دفاع از آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب اسلامی افتخاری بزرگ برای بسیج است.
وی افزود: هفته بسیج فرصتی مناسب برای بیان ارزش‌ها، جان‌فشانی‌ها و فداکاری‌های تمامی بسیجیان عزیزی است که در تمامی عرصه‌ها فعالیت دارند، پس باید به این طریق بتوانیم تفکر و فرهنگ بسیجی را که نشئت گرفته از ارزش‌های انقلاب اسلامی است به نسل جوان جامعه معرفی کنیم.
فرمانده سپاه پارس‌آباد با اشاره به اینکه پارس‌آباد ۲۶۲ شهید و یک هزار و ۱۶ جانباز سرافراز تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران کرده است، تصریح کرد: در هفته بسیج، سپاه شهرستان پارس‌آباد بیش از ۶۰ برنامه مختلف فرهنگی از جمله هفت یادواره شهدا و اغلب با محوریت سرداران شهید شهرستان پارس‌آباد اجرا کرد.
وی اضافه کرد: در حاشیه این برنامه‌ها نمایشگاهی در خصوص اقتصاد مقاومتی که دستاورد‌ها و تولیدات خود شهرستان بود مخصوصاً در مورد صنایع‌دستی و در راستای حمایت از کالای ایرانی برپا شد.
نوری ادامه داد: برنامه میز خدمت نیز با حضور تمامی مدیران شهرستان، روستانشینان و مناطق آسیب‌پذیر شهرستان در راستای رفع مشکلات مردم در مساجد و محلات شهرستان برگزار شد و مسئولان بصورت حضوری جوابگوی مشکلات مردم بودند.
وی بیان کرد: کارگاه‌های بصیرت‌افزایی و آسیب‌های اجتماعی خصوصاً در بحث مواد مخدر و طلاق و سبک زندگی اسلامی و کارگاه آموزش صرفه‌جویی در بخش انرژی با حضور تمام متولیان ادارات با توجه به رسیدن فصل سرما برگزار شد و تجمع بزرگ و عظیم عاشورایی نیز در پنجم آذرماه با حضور تمامی بسیجیان از تمامی قشر‌های مختلف مردم شکل گرفت.
فرمانده سپاه پار‌س‌آباد در خصوص محرومیت‌زدایی در این شهرستان اظهار کرد: ۲۰ گروه جهادی با ساماندهی ۳۴۰ نفر برای رفع مشکلات مردم از جمله ساخت خانه، غسالخانه، تکمیل مساجد و زیباسازی و مرمت مدارس با مشارکت اداره آموزش و پرورش به مناطق محروم شناسایی‌شده اعزام می‌شوند.
وی با اشاره به اینکه پارس‌آباد قطب کشاورزی کشور است، عنوان کرد: سپاه شهرستان پارس‌آباد در بخش دامداری و کشاورزی طرح‌هایی در قالب گروه‌های جهادی واکسیناسیون در مناطق آسیب‌پذیر برای مقابله با بیماری با همت اداره دامپزشکی و بسیج سازندگی اعزام شدند.
نوری افزود: در طرح «همگام با کشاورزان» برگزاری کارگاه‌های توجیهی و آموزشی برای امنیت مواد غذایی با اولویت دستیابی به خودکفایی از جمله گندم، جو، برنج، ذرت و کلزا به ۵۰۰ نفر آموزش داده شده است و هدف از این کارگاه‌ها افزایش سطح دانش کشاورزی بوده که با مشارکت جهاد کشاورزی و بسیج سازندگی و بسیج مهندسی برگزار شد و همچنان ادامه دارد.
وی در خصوص اقتصاد مقاومتی که یکی از دغدغه‌های مقام معظم رهبری است، تأکید کرد: برای تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری در بحث اقتصاد، سپاه شهرستان پارس‌آباد از سال ۹۱ تا کنون ۱۲ میلیارد تومان تسهیلات وام کم‌بهره و زود بازده در اختیار متقاضیان گذاشته است که منجر به اشتغال ۱۳۶۷ نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم شده و این وام‌ها در ۱۲ عرصه مختلف قرار گرفته می‌شود و این تسهیلات ادامه دارد.
فرمانده سپاه شهرستان پارس‌آباد در خصوص برنامه‌های آتی سال جاری گفت: نمونه‌هایی از برنامه‌های سپاه پاسداران شهرستان پارس‌آباد طرح شهید بهنام محمدی برای دانش‌آموزان و آینده‌سازان مملکت نظام جمهوری اسلامی برای پرورش نیروی جوان و مؤمن و کارآمد که یکی از مطالبات مقام معظم رهبری و برنامه‌ای معرفتی و اعتقادی و فرهنگی است که با همت اداره آموزش و پرورش شهرستان محقق خواهد شد.
نوری اضافه کرد: طرح همگام با کشاورزان و طرح رسیدگی به مشکلات مناطق آسیب‌پذیر و کلاس‌های مشاوره‌ای در تمامی زمینه‌های مختلف و اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه در خصوص اشتغال از دیگر برنامه‌های این مناسبت در پارس‌آباد بود.
انتهای پیام

captcha