کد خبر: 3767495
تاریخ انتشار : ۰۶ آذر ۱۳۹۷ - ۱۷:۱۵

420 سهمیه طرح حفظ جزء 30 قرآن در سیستان و بلوچستان

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد ــ 420 سهمیه طرح حفظ جزء سی‌ام قرآن طی شش ماه دوم امسال در سیستان و بلوچستان برگزار می‌شود.

مهدي پور‌موسوی، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های فرهنگی ـ مردمی قرآن و عترت سیستان و بلوچستان در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا، ضمن بیان این مطلب گفت: طرح حفظ جزء سی‌ام قرآن با سهمیه 420 نفری طی شش ماه دوم امسال در سطح استان انجام می‌شود.
وی با اشاره به اینکه طرح‌ فوق با همکاری مؤسسات و خانه‌های قرآن شهری و روستایی انجام می‌شود، اظهار کرد: در کنار آن نیز دوره‌های روخوانی و روان‌خوانی قرآن نیز انجام می‌شود که اجرای آن تا بهمن‌ماه ادامه خواهد داشت.
پورموسوی بیان کرد: در حال حاضر این طرح در 15 مؤسسه و خانه قرآن شهر زاهدان و همچنین سایر شهرستان‌های استان نیز توسط بخش امور قرآنی ادارات تبلیغات اسلامی ابلاغ می‌شود. همچنین طرح قرآنی بشارت 1452 نیز در مؤسسات فعال در حال برپایی است.
وی با اشاره به محافل قرآنی که در سالروز ولادت پیامبر اکرم(ص) در شهر زاهدان برگزار شد، ادامه داد: محفلی در مسجد تجویدالقرآن اهل سنت زاهدان و دیگری نیز در مسجد امام جعفر صادق(ع) این شهر با همکاری اتحادیه قرآنی و تبلیغات اسلامی استان برپا شد.
انتهای پیام

captcha