کد خبر: 3767977
تاریخ انتشار : ۰۷ آذر ۱۳۹۷ - ۱۶:۵۶
آیت‌الله صفایی بوشهری:

رسانه‌های جهان سلطه به دنبال تخریب چهره‌های انقلابی هستند

کانون خبرنگاران نبأ ــ رئیس شورای فرهنگ عمومی استان بوشهر تصریح کرد: رسانه‌های جهان سلطه به دنبال تخریب چهره‌های انقلابی و تقویت چهره‌های دگراندیش و وابسته هستند و این یکی از سیاست‌های سیاه راهبردی جهان سلطه است.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، ششمین جلسه شورای فرهنگ عمومی به ریاست آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری در محل سالن کنفرانس کوثر استانداری بوشهر برگزار شد.

امام جمعه بوشهر در این مراسم از نهادهایی که استان را بر اساس دانش فرهنگ عمومی مدیریت می‌کنند قدردانی کرد و گفت: از زمانی که استعمار کهنه تبدیل به استعمار نو شد و اکنون استعمار فرانو به دنبال مدیریت فکر و اندیشه است.

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان بوشهر افزود: سیستم های پوشش الکترونیکی و آخرین پیشرفت سیستم های نوین و به خصوص تلفن های همراه باعث شده که رسانه‌ها داشته‌های خود را تبدیل به داده‌ها کنند و جنگ بزرگ رسانه‌ای به راه انداخته‌اند که در گام اول با مدیریت فکر به ایستگاه نرم و جنگ نرم رسانه‌ای برسند.

وی با تصریح بر اینکه رسانه‌های جهان سلطه به دنبال تخریب چهره‌های انقلابی و تقویت چهره‌های دگراندیش و وابسته هستند و این یکی از سیاست‌های سیاه راهبردی جهان سلطه است، اظهار کرد: تهاجم نرم برنامه راهبردی جهان سلطه در تمامی ابعاد فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و علم و فناوری است و رسانه ها در این مسیر مهم‌ترین ابزار جهت ایجاد این تهاجم و نبرد هستند و هم اینک جهان سلطه با طراحی، مدیریت، بازتولید، پیشرفت تکنولوژی رسانه‌ای که در طول تاریخ بی نظیر بوده است، علیه جهان اسلام و به ویژه ایران موضع گیری کرده است که از آن تحت عنوان امپریالیست رسانه‌ای و یا جبهه رسانه‌ای جهان سرمایه‌داری یاد می‌شود.

پرجاذبگی یکی از شاخصه های جنگ نرم است

آیت‌الله صفایی بوشهری ادامه داد: پرجاذبگی یکی از شاخصه‌های جنگ نرم است که از قرن بیستم شروع شده و یکی از پرجاذبگی‌ها همین بازی‌های رایانه‌ای هستند و جهان سلطه به دنبال معماری اندیشه و مدیریت افکار جامعه هدف از راه دور است که همان جنگ نرم است.

امام جمعه بوشهر عنوان کرد: البته یکسری بازی های رایانه ای در مراکز نخبگانی استان و صدا و سیمای مرکز بوشهر تولید شده است و نیاز به همت مضاعف تر و تلاش جهادی و حمایت بیشتر دارد.

آئین ایرانی؛ وامدار قرآن و فرهنگ کتابخوانی

حمیده ماحوزی، دبیر شورای فرهنگ عمومی و مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر گفت: آئین و آداب ما وامدار قرآن کتاب آسمانی و فرهنگ کتابخوانی است.

آسیب شناسی بازی های رایانه ای غیرمجاز

خسرو کردمیهن، رئیس ستاد مبارزه با بازی های رایانه ای غیرمجاز در ادامه ششمین جلسه شورای فرهنگ عمومی استان بوشهر به آسیب شناسی تحلیلی این حوزه پرداخت.

تولید آثار فاخر و ماندگار حوزه ایثار و شهادت

سردار علی رزمجو، فرمانده سپاه امام صادق (ع) در این آئین بهترین فرهنگ را فرهنگ ایثار و شهادت خواند و اظهار کرد: 20 کمیته اجرایی ویژه دومین یادواره سرداران شهید و 2000 شهدای استان بوشهر به ریاست آیت الله صفایی بوشهری تشکیل شده و یکی از برنامه های اصلی ما در این کنگره تولید آثار فاخر و ماندگار حوزه ایثار و شهادت و معرفی نقش بوشهر در جنگ و ساخت دهکده و موزه دفاع مقدس است.

ساخت فیلم مالک اشتر جنگ های نامنظم

سید رضا صافی، هنرمند بوشهری در این جلسه از ساخت تولید فیلم مالک اشتر بوشهر خبرداد و گفت: به زودی کار ساخت فیلم مالک اشتر جنگ های نامنظم «سردار شهید علیرضا ماهینی» در بوشهر با اعتبار نزدیک به 10 میلیارد تومان آغاز خواهد شد.

عبدالکریم گراوند، استاندار بوشهر با ابراز اینکه بشر به دنبال تاثیرگذاری اجتماعی است، افزود: بازی های رایانه ای و ابزارهای نوین بر روی رفتارهای شخصیتی جامعه تاثیر می گذارند.

نماینده عالی دولت در استان بوشهر ادامه داد: فضای مجازی برای عرضه آثار خود نیاز به فضای مکانی ندارد و در بازار فضای سایبری محصولاتش را متناسب با ذائقه مخاطب و به شیوه غیرحضوری عرضه می کند.

استاندار بوشهر اظهار کرد: جشن های مهربانی به مناسبت هفته وحدت به صورت باشکوه در تمامی استان بوشهر برگزار شد و از همه دست اندرکاران قدردانی می کنم.

شهدا تامین کننده امنیت آینده نظام اسلامی هستند

گراوند بیان کرد: شهدا تامین‌کننده امنیت حال و آینده نظام اسلامی ما هستند و رسالت ما معرفی شهدای گمنام به جامعه است.

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان بوشهر در پایان یادآور شد: تشکیل کارگروه نظارت و کنترل بر مدارس و مهدکودک‌ها جهت رفع آسیب‌های بازی‌های رایانه‌ای، تامین بودجه سند چشم‌انداز جامع فرهنگی و حمایت مالی از ساخت فیلم سردار شهید علیرضا ماهینی از مصوبات این جلسه است.

خبرنگار: حامد فکوری

عکاس: سید خلف هاشمی

captcha