کد خبر: 3768521
تاریخ انتشار : ۱۰ آذر ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۵

ایمان مردم به انقلاب؛ عامل ماندگاری حادثه ۹ دی

گروه سیاست و اقتصاد ـ نماینده ولی فقیه در گیلان اظهار کرد: «ایمان به انقلاب» نخستین موضوعی است که می‌تواند حادثه تاریخی ۸ دی مردم گیلان و ۹ دی ملت را ساماندهی کند و برای همیشه در تاریخ کشور ماندگار شود.

ایمان مردم به انقلاب 9 دی را ساماندهی و ماندگار کرد

به گزارش ایکنا از گیلان، آیت‌الله رسول فلاحتی، نماینده ولی فقیه در استان گیلان امروز، 10 آذرماه در نخستین جلسه ستاد بزرگداشت یوم‌الله نهم دی «روز بصیرت و میثاق امت با ولایت»، اظهار کرد: 9 دی یکی از روزهای ماندگار در تاریخ ایران است.

وی به رهنمودهای مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه «مسئله فتنه باید واکاوی شد»، اشاره کرد و افزود: رهبر معظم انقلاب فرمودند «من هنوز قانع نیستم از آنچه که درباره فتنه گفته شده و تبیین شده است».

امام جمعه رشت تصریح کرد: به همان میزان که هشت سال جنگ تحمیلی به کشور آسیب وارد کرد و دشمن درصدد تسخیر نظام اسلامی بود، در فتنه سال 88 نیز اینگونه شد.

آیت‌الله فلاحتی با اشاره به اعتراف بعضی از سران کشورهای غربی مبنی بر آماده‌سازی عده‌ای برای پروژه فتنه سال 88 از سه دهه پیش از آن، بیان کرد: فتنه سال 88 حادثه بسیار تاثیرگذار در تاریخ معاصر ایران بوده است.

وی بر نقش محوری صدا و سیما به منظور آگاهی مردم از پروژه فتنه سال 88 تأکید کرد و گفت: استفاده از شاعران و سخنرانان برای تبیین فتنه 88 حائز اهمیت است.

نماینده ولی فقیه در گیلان‌ با بیان اینکه همکاری تمام دستگاه‌ها برای برگزاری مراسم 9 دی در استان مهم است، تصریح کرد: راهنمایی و رانندگی تمهیدات لازم را برای حضور مردم در مراسم بیندیشد.

آیت‌الله فلاحتی‌ خواستار واکاوی دقیق فتنه سال 88 شد و اظهار کرد: تنها نباید به 8 دی اکتفا کنیم، بلکه بصیرت‌افزایی در تمام دوره‌ها انجام شود.

وی با تأکید بر لزوم پرداختن فضلا و طلاب به فتنه سال 88، خاطرنشان کرد: سخنرانان 16 آذر، روز دانشجو درباره تبیین فتنه 88 مقدمه‌سازی کنند.

امام جمعه رشت‌ به نبود جزوه و کتاب درباره فتنه سال 88 در کتابخانه‌ها اشاره کرد و یادآور شد: خیابان «8 دی» باید زودتر به بهره برداری برسد.

آیت‌الله فلاحتی تصریح کرد: «ایمان به انقلاب» نخستین موضوعی است که می‌تواند حادثه تاریخی 8 و 9 دی ملت ایران و مردم گیلان را ساماندهی کند و برای همیشه در تاریخ کشور ماندگار شود.

وی با اشاره به اینکه بعضی‌ها با انقلاب بزرگ شدند، اما هنوز آن را باور نکردند، متذکر شد: افراد مذکور ریزش کردند یا از ابتدا باور نداشتند، اما باید بپذیرند انقلاب اسلامی به عنوان یک رخداد عمیق با ریشه تاریخی در دوران معاصر به وجود آمده و دنیا را متوجه خود کرده است.

نماینده ولی فقیه در گیلان‌ داشتن ایمان و اعتقاد به رهبری و حاکمیت دینی به عنوان ولایت فقیه را مهم دانست و گفت: هنوز عده‌ای درباره ولایت فقیه آگاهی ندارند.

آیت‌الله فلاحتی با بیان اینکه مذهب شیعه اسلام ناب را حفاظت کرده است، خاطرنشان کرد: فرهنگ ناب شیعه باید به نسل‌های آینده انتقال داده شود.

وی به ویرانگری شبکه‌های اجتماعی در جامعه اشاره کرد و یادآور شد: نباید انتظار داشته باشیم شبکه‌های اجتماعی دانش جامعه را ارتقا دهد.

امام جمعه رشت‌ با تأکید بر ضرورت نهادینه کردن ولایت فقیه در جامعه، اظهار کرد: افراد خاص و عام در زمینه ولایت فقیه به دنبال کسب آگاهی هستند.

آیت‌الله فلاحتی‌ به برگزاری جلسه پیرامون واکاوی فتنه سال 88 در دفتر نماینده ولی فقیه در گیلان برای نخستین مرتبه اشاره کرد و یادآور شد: در جلسه‌های واکاوی فتنه سال 88 به ‌دنبال انتقام‌گیری از کسانی که می خواستند نظام را براندازند، نیستیم؛ البته از کسانی که معاند نظام بودند باید انتقام گرفت.

وی نظام جمهوری اسلامی ایران را عصاره تلاش تمام ائمه(ع) دانست و بیان کرد: نسبت به کسانی که درصدد تخریب این نظام الهی که بر پایه فقاهت شکل گرفته، هستند نمی‌توان بی ‌تفاوت ماند.

نماینده ولی فقیه در گیلان تصریح کرد: از تمام اهالی رسانه، مطبوعات و صدا و سیما می‌خواهم نخستین جلسه واکاوی فتنه سال 88 در گیلان را رسانه‌‌ای کنند.

آیت‌الله فلاحتی‌ با بیان اینکه ائمه(ع) خون دل‌ها خوردند تا نظام اسلامی بتواند شکل بگیرد، خاطرنشان کرد: نمی‌خواهیم از هر کسی انتقام بگیریم و طبق فرموده رهبر فرزانه انقلاب خیلی‌ها برگشتند، متوجه اشتباه خود شدند، توبه کرده و در سخنرانی‌ها و مقاله‌های خود از نظام، اسلام و رهبری حمایت کردند.

وی ادامه داد: در عین حال باید از کسانی که از بنیانگذاران اصلی در پروژه دشمن بودند باید انتقام گرفت؛ البته درصدد این نیستیم از هر کسی انتقام بگیریم، زیرا در شهرها، روستاها و مناطق مختلف افرادی دارای تفکراتی بودند و خیانت نکردند و متوجه شدند که فریب خوردند.

امام جمعه رشت اظهار کرد: نکند در سخنرانی‌ها، آبروی افرادی که به نوعی متهم شده و هنوز به اثبات نرسیده را ببریم، زیرا نمی‌خواهیم هر کسی را زود متهم کنیم. افراد اصلی و بنیانگذاران باید مجازات شوند تا دیگر چنین حادثه‌ای در جامعه رخ ندهد.

انتهای پیام

captcha