
به گزارش ایکنا از آذربایجانشرقی، محمدرضا پورمحمدی، استاندار آذربایجان شرقی امروز در آیین نکوداشت مقام والای مادر و تجلیل از مادران نمونه در تالار معلم تبریز با بیان اینکه خدمت تمام مادران بهویژه مادران شهدا سر تعظیم فرود میآورد، تاکید کرد: اگر ما امروز در آسایش و آرامش زندگی میکنیم، نتیجه ایثارگری فرزندان این مادران است و از اینکه اولین نشست و برنامهام در کسوت استانداری به این برنامه اختصاص یافت خرسندم.
وی متذکر شد: در کشور دچار گسستگی نسلی شدهایم و دشمنان کانون خانواده را هدف گرفتهاند تا به نابودی برسانند؛ متاسفم بگویم که در مقاطعی فعلا موفق شدهاند.
استاندار آذربایجانشرقی با بیان اینکه امروز منظور از سواد، مدرک دکترای و توانایی خواندن و نوشتن نیست، توضیح داد: در یونسکو سواد عاطفی، ارتباطی، اقتصادی، مقاومت، اقتصاد خانه و سواد رسانه را بهعنوان شش محور اصلی مطرح کردهاند.
انتهای پیام