کد خبر: 3773460
تاریخ انتشار : ۲۸ آذر ۱۳۹۷ - ۰۶:۳۵

جمع‌آوری ۳۰۰ متکدی در نیمه نخست امسال در کرمان

جمع‌آوری ۳۰۰ متکدی در نیمه نخست امسال در کرمان گروه اجتماعی - معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان گفت: کلیات طرح جمع‌آوری متکدیان قابل اجرا و و مورد تأیید است، اما در نحوه اجرا ابهاماتی دارد.

به گزارش ایکنا از کرمان، محمدباقر اسلامی، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان دیروز سه‌شنبه، 27 آذر در جلسه ساماندهی متکدیان، با بیان اینکه تکدی‌گری یکی از آسیب‌های مهم اجتماعی است، گفت: بخشی از مطالعات مقطعی و روبنایی روی این پدیده درباره مسائلی نظیر درآمد، مسکن، فقر مادی، فقر فرهنگی، ناکامی اقتصادی، نابسامانی اجتماعی سخن می‌گوید.
وی با اشاره به اینکه کلیات طرح جمع‌آوری متکدیان قابل اجرا و و مورد تایید است، تصریح کرد: در ارتباط با نحوه اجرای آن ابهاماتی وجود دارد و برای برون‌رفت از آسیب‌ها باید یک ساز و کار یکپارچه وجود داشته باشد.
علی بابایی، فرماندار کرمان نیز در این جلسه گفت: زمانی دستگاه‌های اجرایی برای حل معضلات و آسیب‌ها پیشقدم بودند اما معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری نشان داد که دارای طرح و برنامه در حوزه آسیب‌ها است.
کردی، معاون شهردار کرمان با بیان اینکه در مدت شش ماهه نخست امسال، 302 نفر در سطح شهر کرمان جمع‌آوری شدند، گفت: طی پنج روز در قالب طرح جمع‌آوری متکدیان، 93 نفر جمع‌آوری و ساماندهی شدند.
وی افزود: از این تعداد 22 نفر زن و برخی بی‌سرپرست هستند که با هماهنگی‌های انجام شده با سازمان‌های متولی برای دریافت حمایت‌های مختلف تعیین تکلیف شده‌اند.
انتهای پیام

captcha