کد خبر: 3774394
تاریخ انتشار : ۰۱ دی ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۹

مؤسسه «رضوان» مسابقه حفظ قرآن برگزار می‌کند

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد ــ مسابقه حفظ در اجزاء یک تا چهار از سوی مؤسسه رضوان تهران برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا؛ مسابقه حفظ قرآن طی هفته دوم دی‌ماه از سوی مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت رضوان تهران در تمامی گروه سنی آقایان و بانوان برگزار می‌شود.
حمید محصل، مدیر مؤسسه قرآنی فرهنگی رضوان، گفت: این مسابقات در رشته‌های حفظ یک، دو، سه و چهار جزء است. علاقه‌مندان برای دریافت اطلاعات بیشتر و ثبت‌ نام می‌توانند با شماره ۷۷۶۰۹۷۴۸ تماس بگیرند و یا به این مؤسسه به نشانی تهران، خیابان بهارستان، چهارراه فخرآباد، خیابان شهید مشکی(فخرآباد)، پلاک ۸۰ مراجعه کنند.
متقاضیان می‌توانند نام و نام‌خانوادگی، همچنین رشته مورد نظر را از طریق پیام‌رسان تلگرام به نشانی rezvanadmin@ ارسال کنند. همچنین به شرکت‌کنندگان در این مسابقه پس از ارزیابی سطح محفوظات، گواهینامه حفظ از سوی سازمان تبلیغات اسلامی اعطا می‌‌شود.
انتهای پیام

captcha