
به گزارش ایکنا از یزد، احمد ابراهیمی، مدیرکل بنیاد شهید و امورایثارگران استان یزد 4 دی ماه در دوره آموزشی بدو خدمت کارکنان ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد با تأکید بر لزوم ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه اظهار کرد: ایثارگران علمداران ترویج فرهنگ ایثار و شهادت هستند و باید در انتقال مفاهیم ارزشمند دفاع مقدس همتی مضاعف داشته باشند.
وی خطاب به فرزندان شاهد و ایثارگر بیان کرد: پدران شما دین خود را به بهترین شکل ادا کردند و شما نیز بهعنوان خلف صالح آن بزرگواران باید در خط آنان حرکت کنید و دین خود را به اسلام و انقلاب ادا کنید.
ابراهیمی با بیان اینکه استکبار جهانی درصدد منزوی کردن ایران اسلامی از طریق ایجاد مشکل برای ایثارگران است تصریح کرد: ایثارگران الگوی عملی ما هستند که در راه اعتلای میهن اسلامی جانعزیز خویش را تقدیم کردند و وارثان آنان باید در برابر توطئههای دشمن هوشیار باشد و اجازه ندهند نقشه شوم استکبار عملیاتی شود.
مدیرکل بنیاد شهید و امورایثارگران استان یزد با تشریح وظیفه خطیر ایثارگران شاغل در دانشگاه علوم پزشکی گفت: همه ما بهنوعی خادم ملت هستیم ولی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی به دلیل اینکه خدماتشان با سلامت مردم ارتباط دارد باید دقت بیشتری در ارائه خدمت داشته باشند.
انتهای پیام